10.04.2010 19:09

Més a prop de la tercera plaça (1-3)

L’equip de futbol sala del Barça s’ha imposat per 1 gol a 3 el Playas de Castelló i encadena cinc jornades sense conèixer la derrota. La derrota del Lobelle els deixa a només dos punts de la tercera plaça.

Continuen cinquens classificats, però ara ja a només un punt del quart i a dos del tercer.. Realment ha estat una bona jornada per al FC Barcelona, que ja encadena cinc jornades sense conèixer la derrota. Quatre victòries i un empat és el balanç positiu de les últimes setmanes.

Gran primera part

L’última d’aquestes victòries l’ha aconseguit el Barça aquest dissabte a la pista del Playas de Castelló. El conjunt blaugrana ha fet una gran primera part, tant en defensa com en la vessant ofensiva. Ja als cinc minuts de partit, el Barça guanyava gràcies al gol de Chico. Ari Santos ha ampliat la distància a dos gols, però José Revert ha tornar a apropar el seu equip.

El bon joc del Barça i les clares ocasions haurien pogut sentenciar el partit si haguessin finalitzat aquestes jugades. Però no ho han pogut aconseguir, ni quan han jugat dos minuts en atac de 4 contra 3 per expulsió de Moi, per doble amonestació. Això ha estat en els últims segons de la primera part i en l’inici de la segona. El Barça ha xutat al pal una vegada, però no ha pogut ampliar el marcador.

Jordi Sánchez sentencia

Tot i que en la segona part el joc d’atac del Barça no ha estat tan fluid com a la primera, els de Marc Carmona han mantingut la bona defensa i no han permès als castellonencs arribar a l’empat. El gol de Jordi Sánchez als 32 minuts de joc ha acabat de sentenciar el partit.

En els últims cinc minuts, el Playas ha jugat amb porter-jugador, però el mur defensiu del Barça ha estat, novament, infranquejable.

PLAYAS CASTELLÓ, 1
FC BARCELONA, 3

Playas Castelló
: Rafa, Cassio, Jesús García, Manolín i Rubén –cinc inicial-, Kiko, Álex, José Revert, Moi, Rober, Luís.

FC Barcelona: Cristian, Ari, Chico, Carlos i Javi Rodríguez –cinc inicial-, Igor, Saad, Jordi Sánchez, Juanito.

Gols: 0-1, Chico, min 5; 0-2, Ari Santos, min 10; 1-2, José Revert, min 14 i 1-3, Jordi Sánchez, min 32.

Àrbitres: Del Pozo García i López Jiménez.