07.04.2010 22:30

Es manté el fortí (5-0)

Cristina Collado

El FC Barcelona ha aprofitat l’ocasió d’or que tenia i amb la victòria aconseguida davant el Gestesa Guadalajara s’han col•locat a només un punt del quart classificat. El Palau es manté aquest any com un fortí.

El partit ha començat amb poca intensitat per part de tots dos equips. De fet, la primera ocasió clara no ha arribat fins els sis minuts de partit, quan Igor ha enviat la pilota al pal dret de la porteria defensada per l’exblaugrana Dídac Plana. Dos minuts més tard, Carlos Anós ha enviat un xut creuat que ha sortit fora de porteria. I de seguida, ha arribat el primer gol del partit. Ha estat en una jugada al contraatac, non Javi Rodríguez ha assistit Carlos Muñoz.

Bones aturades

2010-04-07_BARCELONA-GUADALAJARA_50.JPGIgor ha estat molt a prop d’ampliar distàncies amb un xut des de la frontal, però l’ha desviat a córner el porter del Gestesa. I d’aquest córner, n’ha sortit una altra bona ocasió pel conjunt blaugrana. Chico ha empalmat de primeres un potent xut que ha tornat a refusar l’exporter blaugrana.

També ha tingut bones intervencions Paco Sedano. A dos minuts pel descans, el porter blaugrana ha aturat de manera gairebé consecutiva dos xuts d’Isi. Tot i que en el tram final d’aquesta primera part les ocasions han estat més clares, el marcador no s’ha mogut més. 1 a 0 al descans.

El segon de Carlos

2010-04-07_BARCELONA-GUADALAJARA_13.JPGLa segona part ha començat bé pel Barça. Als quatre minuts, de nou Carlos Muñoz, ha fet diana. Però el Barça volia sentenciar ràpid el partit. Només tres minuts després, Javi ha protagonitzat una bona jugada individual i ha driblat el porter per marcar a plaer a porteria buida. Era el 3-0.

Per la seva banda, Paco Sedano s’ha encarregat de frustrar les poques arribades amb perill del Gestesa. Una de molt clara, ha estat de Carlos Anós, que Paco ha enviat a córner.

Bona defensa de l’atac de cinc

A deu minuts pel final, Carmona ha fet entrar Juanito, un dels tres jugadors de la base convocats per aquest partit. L’estada de Juanito en pista, però, ha estat molt curta. I és que Andreu Plaza ha fet sortir Miñambres de porter-jugador, i Carmona ha preferit triar un cinc més defensiu.

En una de les pèrdues de pilota del Gestesa en atac de cinc, Chico ha anotat a porteria buida. La rúbrica l'ha posat Jordi Sánchez, amb una bona jugada individual sol davant del porter a falta de 46'' pel final. Amb el 5-0 en el marcador, Carmona ha fet sortir Eric Martel, més conegut com Nakata. Només ha estat uns segons, però ha estat el seu debut a la Divisió d'Honor.
L'equip, celebrant el primer gol del partit. Fotos: Miguel Ruiz - FCB
FC BARCELONA,
GESTESA GUADALAJARA,

FC Barcelona: Paco Sedano, Ari, Chico, Javi Rodríguez i Igor –cinc inicial-, Saad, Carlos Muñoz, Jordi Sánchez,

Gestesa Guadalajara: Dídac Plana, Isi, Miñambres, Charlie i Jesús Calvo –cinc inicial-, Marcelinho, José Ruiz, Pedraza, Carlos Anós

Gols: 1-0, Carlos Muñoz (8’); 2-0, Carlos Muñoz (24’); 3-0, Javi Rodríguez (27’); 4-0, Chico (33’); 5-0, Jordi Sánchez (40')

Àrbitres: Gracia Marin i Munez Carpintero