Futbol sala

25.03.2010 14:33

Ari, a la final dels Jocs Sud-americans

Ari Santos s’ha classificat amb la selecció del Brasil per a la final dels Jocs Sud-americans. La canarinha va golejar l’amfitriona Colòmbia (6-2) i divendres es jugarà el títol contra Uruguai.

El tanca brasiler del FC Barcelona va ser titular davant Colòmbia. No va marcar cap gol, però va participar activament en la victòria de la seva selecció, que busca el tercer títol en aquest torneig. La final la disputarà davant Uruguai, que va sorprendre Argentina (7-3) en l'altre semifinal.

Domini absolut

El partit jugat al Coliseo Tulio Ospina de Medellín no va tenir gaire història, concretament tota la que va voler el combinat brasiler, que va dominar amb solvència durant els 40 minuts de partit tot i els esforços locals i el suport dels 6.000 espectadors colombians.

Lenisio i Vinicius marcaven els dos primers gols als pocs minuts de joc i donaven tota la tranquil·litat del món al Brasil que, amb el marcador favorable, va portar el ritme de partit com i quan va voler. Rafael, Gabriel i Falcao, aquest últim per partida doble, feien els gols restants de l’hexacampiona del món.