16.03.2010 22:33

Perden la quarta plaça (4-1)

La derrota del FC Barcelona a la pista del Sala 10 Saragossa, sumada a la victòria del Caja Segòvia, ha fet que els segovians s’hagin col·locat quarts. Els blaugranes ocupen ara la cinquena plaça.

Era un partit en el qual la victòria era pràcticament obligatòria, perquè tots els equips de dalt jugaven contra rivals de la part baixa de la taula. Però avui ha estat una clara jornada que demostra que qualsevol equip pot donar la sorpresa. De fet, només el líder, ElPozo, i el Caja Segòvia han sumat els tres punts. Aquest últim amb una clara golejada a Zamora (0-6). Una victòria que els ha permès ocupar la plaça que fins ara tenia el FC Barcelona.

Igualtat fins al primer gol

Sala10_-_BCN_0084.jpgI és que el Barça no ha pogut superar el Sala 10 Saragossa a domicili, en una pista històricament complicada per al conjunt blaugrana. Ha costat que arribés el primer gol per tots dos equips. El Barça no ha estat bé en la construcció de jugades d’atac, i això que ha pogut superar bé la primer línia defensiva del Saragossa. Però ha estat aquest, finalment, el que ha inaugurat el marcador mitjançant Hugo. Poc després, era Euler qui feia el segon per al Saragossa, en una jugada al contraatac i que encarrilava el partit.

Només un minut després, però, PC ha aconseguit retallar distàncies i el Barça ha marxat al descans perdent 2 a 1. El tanca brasiler ha aprofitat un refús del porter per fer el primer per al Barça.

El contraatac sentencia el partit

Sala10_-_BCN_0143.jpgEn la segona part, el guió ha estat el mateix. Les imprecisions dels de Marc Carmona en les jugades d’atac ha anat acompanyat d’un mal funcionament de la defensa, una de les qualitats del Barça. El Sala 10 Saragossa ha aprofitat aquest punt feble per sentenciar el matx. I ho fet a cop de contraatac. Primer Sergio i després Rodrigo han fet els gols definitius en jugades al contracop.

SALA 10 SARAGOSSA, 4
FC BARCELONA, 1

Sala 10 Saragossa: Arturo, Rodrigo, Euler, Corvo i Víctor Tejel –cinc inicial-, Crispi, Marcos Latorre, Hugo, Sergio.

FC Barcelona: Cristian, PC, Chico, Igor i Saad –cinc inicial-, Carlos, Javi Rodríguez, Jordi Sánchez.

Gols: 1-0, Hugo, min 15; 2-0, Euler, min 18; 2-1, PC, min 19; 3-1, Sergio, min 25 i 4-1, Rodrigo, min 33.

Àrbitres: Gutierrez Lumbreras i Lope Díaz.