Futbol sala base

10.03.2010 19:46

Tres victòries i dos empats

Els equips base del futbol sala han tancat aquesta última jornada amb tres victòries i dos empats.

L’equip Sènior B del Barça va empatar a quatre gols a casa davant del Mataró i es manté en la quarta posició del grup 6.

Juvenil: Victòria en una pista difícil (3-6)

El Manresa és un dels equips capdavanters de la lliga tant en joc com en la classificació. El partit va començar amb imprecisions a totes dues bandes del camp, que van acabar en l’1 a 0 a favor dels locals en un ràpid contraatac. Un minut després, una brillant acció d’Éric Martel va suposar l’empat. Poc després, l’empat era a dos. Fins al descans, una gran empenta dels blaugranes sumada a la gran forma física que té l’equip els va permetre anar-se’n de tres gols, 2 a 5.

A la segona part hi va haver nombroses faltes i targetes que van dificultar un bon ritme de joc. Prova d’això va ser el parcial a la segona meitat (1 a 1). Amb aquesta victòria el Barça continua líder de la seva categoria amb 19 victòries.

Cadet: Sense concessions (8-3)

Victòria molt important contra el Marfil Santa Coloma. El partit va començar molt bé per als interessos blaugranes: amb dos gols en els primers cinc minuts, tots dos d'Àlex G. El partit va continuar amb clar domini del Barça, i abans del descans van arribar dos gols més a càrrec de Pol, amb un golàs de volea amb l'esquerra, i Albert. Als tres minuts de la segona part, ja havien fet dos gols més, una nova jugada individual de Pol i una altra d'Albert en una bonica jugada col•lectiva. A partir d’aquest moment el partit va baixar d’intensitat i el temps va anar exhaurint-se ràpidament. Quan faltaven cinc minuts el rival va retallar distàncies amb dos gols gairebé consecutius, però el Barça va reaccionar novament i Guille va anotar el vuitè, ja que el setè l’havien fet abans.

Infantil: Igualtat en tot (3-3)

El partit va ser molt obert i lluitat durant els 40 minuts. Es van veure ocasions de gol en ambdues porteries. Va començar millor per al Barça, que es va avançar en el marcador amb un gol de Nacho al segon pal assistit per Nayim. Anant per darrere en el marcador, el Marfil va arriscar en defensa, i el partit es va obrir. Els colomencs van empatar a un però, a un segon de la mitja part, Nayim va tornar a posar el seu equip per davant amb una fantàstica jugada individual d'Steve que va servir a plaer.

A la segona part, després d'un error de marcatge, el Marfil va tornar a empatar el partit. Steve, en un tir lliure directe, va posar el Barça per davant, però el Marfil va tornar a empatar en una altra errada defensiva, aquest cop de Sergio. Van haver-hi ocasions a una i altra porteria per trencar l'empat al marcador. Quan faltaven 40 segons, Nayim va fallar una jugada d'estratègia clara que podria haver significat els tres punts.

Aleví: Resultat enganyós (1-11)

L’aparença del resultat pot fer pensar que va tractar-se d’un partit senzill, però les coses no van ser ni de bon tros així. L’equip va aprendre una lliçó molt important en aquest partit, ja que van veure que si no juguen amb la major intensitat possible, qualsevol equip els pot fer mal. Al mateix temps, però, es van trobar amb molt bones sensacions a la segona part, i esperen seguir treballant en la línia d’aquest segon període, segons paraules del tècnic Carles Martínez.

Durant la primera meitat, l’equip no va sortir suficientment despert. Després d’avançar-se 0 a 2, l’equip local va retallar distàncies en aprofitar una jugada d’estratègia d’un còrner. El gol va donar ales a l’equip local i, juntament amb l’empenta que els donaven els seus aficionats, els blaugranes van haver de patir una estona fins arribar a la mitja part. La segona meitat, però, va canviar de guió absolutament. L’equip va sortir amb la intensitat que se li ha d’exigir i van començar a fer nombroses combinacions. Els jugadors van demostrar que són capaços de fer les coses molt ben fetes, amb un parcial de 0 a 9 a la segona meitat. Els gols van ser obra de Sergi Serrano (3), Jaume (2), Mario (2), Pol, Alan, Ramesh i Moré.