Futbol sala base

03.03.2010 19:18

Superiors

Una jornada més els equips de la base de futbol sala han tornat a demostrar que són molt superiors a la resta d’equips. Excepte el Sènior, que va perdre als últims segons, la resta d’equips han sumat victòries, i en alguns casos, golejades.

Aquestes són les cròniques dels equips base del futbol sala:

Sènior B: Derrota en els últims segons (5-4)

L’equip filial va perdre en la seva visita a Sabadell per un resultat de 5 a 4. L’inicio del partit va ser de domini blaugrana que va disposar de dues ocasions clares per marcar, però van ser els locals els que, en la seva primera arribada amb perill van anotar l’1 a 0. Després, aprofitant dues faltes prop de l’àrea visitant, els locals es van posar 3-0. Abans del descans, Areny va aprofitar un robatori en la primera línia defensiva per retallar distàncies.

La segona part va seguir el mateix guió que la primera, amb El Sabadell intentant aprofitar els contraatacs i el Barça portant el pes del partit. A falta de vuit minuts pel final, els blaugranes van capgirar el marcador i es van posar 3-4, gràcies als gols d’Héctor, Campoy i Roger Serrano. Però a los 30 segons els locals van empatar en aprofitar un mal refús. I a falta de tres segons els d’Albert Canillas van porter-jugador per intentar guanyar el partit, però no els va sortir bé la jugada i en un ràpid contraatac, el Sabadell va fe el definitiu gol de la victòria.

També va guanyar el seu partit l’equip juvenil, que es va imposar a casa el FS CET-10 per 5 gols a 1. Una victòria que els permet seguir líders.

Cadet: Victòria treballada (3-6)

Partit molt complicat el que va disputar l’equip cadet del Barça al pavelló Maria Teresa Roca de Mataró. Ja als tres minuts, els locals es van avançar amb un gol arran d'una falta indirecta a la frontal de l'àrea. Mica en mica els blaugranes van anar millorant en el joc i a mitjans del primer temps van capgirar el resultat amb gols d'Albert i Ferran. Però en els últims sis minuts de la primera part van encaixar dos gols en dos contracops perfectament evitables.

Al descans el Barça va intentar corregir els errors comesos i a la segona part va ser relativament més bona. Ja des de l'inici van aconseguir tancar en 12 metres als rivals i, tot hi que costava bastant, mitjançant xuts exteriors van anar decantant el partit cap al bàndol blaugrana. Van disposar de força ocasions de gol però l'empat no va arribar fins a falta de nou minuts, amb un gol d'Àlex Trilla. Aleshores, el matx es va obrir i tots dos equips van disposar d'algunes ocasions. Restant quatre minuts el Mataró va disposar d'un tir de 10 metres que va errar i aleshores en van disposar d’un els blaugranes. Dues faltes dels locals van provocar dos gols de Guille des de la distància dels 10 metres. Quedava un minut i mig i tot semblava sentenciat però el Barça va haver de treballar i defensar el seu joc de cinc amb encert, en una intercepció a la primera línia rival de Ferran, que feia el sisè i sentenciava el partit. L’equip cadet segueix líders a la classificació. La pròxima setmana juguen a casa contra el segon classificat, el Marfil Santa Coloma, que es troba 7 punts per sota.

Infantil: Molt superiors (2-5)

A l’equip infantil li va tocar matinar per jugar a les nou al pavelló Maria Teresa Roca de Mataró. L’equip local va sortir a jugar amb molta por, esperant alguna errada en la construcció del joc del Barça per aprofitar-ho contraatacant. El protagonisme del partit el van portar els blaugranes des del principi, disposant de diverses ocasions de gol i assetjant amb xuts la porteria local. Després d'haver fallat quatre ocasions clares, Steve va obrir el marcador en un bon xut. Tot seguit Paco, que havia perseguit el gol, va tenir la seva recompensa i va marcar el 0 a 2. El Mataró no jugava mai a camp contrari, però van sortir al contraatac en dues ocasions amb claredat. Una la van estavellar al pal i a l'altra van batre Rafa. Nacho tornava a marcar en una bona jugada individual de Nayim, que el va deixar sol per anotar el tercer.

A la segona part l'equip va sortir mentalitzat per matar el partit quan abans millor. Paco va marcar el quart gol, i arrodonia d'aquesta manera un bon partit. El Mataró va escurçar distàncies amb un gol, però Oriol no va tardar en marcar el definitiu 2 a 5. Encara van disposar de més ocasions per ampliar més el marcador, però no van estar encertats.

Aleví: Partit controlat (10-1)

Victòria de l’equip aleví a casa contra el Futsal Mataró. Una vegada més, l’equip del Maresme va plantejar una defensa molt tancada, tractant d’aprofitar els errors que cometés el Barça per sortir a la contra amb gran velocitat. El partit no va començar bé per als blaugranes, ja que en la primera jugada del partit els van marcar el primer, i únic gol que farien, després d’aprofitar una errada en la passada. No obstant l’equip barcelonista va reaccionar i amb paciència va ser capaç de capgirar el marcador. La pilota va ser pel Barça gairebé tot el temps i tractava de moure-la ràpidament fins a trobar el forat per on arribar al camí del gol. Les internades d’en Pol Niño per la banda dreta i el gran partit d’en Sergi Serrano els van ajudar a aconseguir-ho. La primera meitat va acabar amb el resultat de 5 a 1. La segona va seguir la mateixa tònica i amb l’alternança en el posicionament tàctic van aconseguir noves vies per poder arribar a la porteria rival. Amb el parcial de 5 a 0 a la segona meitat, el partit va acabar amb un 10 a 1. Els gols van ser obra de Sergi (3), Carlos (2), Ramesh (2), Edu (2) i Jaume (1).