02.03.2010 22:34

Més a prop de la tercera plaça (3-0)

Cristina Collado

El FC Barcelona ha guanyat davant del Benicarló i sumen tres punts importants que els apropen una mica més a la tercera plaça. PC, al minut cinc, amb dos gols i Igor amb un gol a un minut del final han sentenciat el partit.

Fins dimecres el Lobelle no juga el seu partit corresponent a la vintena jornada de la Divisió d’Honor. Encara que sigui per només 24 hores, els blaugranes dormen una mica més a prop de la tercera plaça. Ara són els gallecs els què estan obligats a sumar i és que estar només tres punts per sobre del Barça després de la victòria contra el Benicarló.

Bona transició i gol

No havia passat ni un minut quan el Barça ha tingut la seva primera ocasió clara de gol. Ha estat en un xut creuat de Chico, però la seva pilota ha sortit fora de porteria. La resposta del Benicarló ha estat ràpida amb un llançament de Vadillo. Fins que als cinc minuts, el FC Barcelona ha tret profit d’una bona pressió sobre la sortida de pilota del rival. Ha estat PC qui ha rebut en una ràpida transició una assistència de Chico per fer el primer.

Però no s’ha quedat aquí l’instint golejador del tanca brasiler. Pocs minuts després, Fernandao ha assistit PC en una jugada al contraatac, i el seu compatriota ha fet segon. Amb aquest gol, PC ja sumar 12 gols amb l’equip, els mateixos que Fernandao, els dos màxims anotadors.

Amb el 2-0 la intensitat ofensiva del Barça ha disminuit. Als nou minuts han disposat d’una bona ocasió de gol, en una jugada assajada de falta, però no s’ha entès entre Javi i Fernandao. El Benicarló ha disposat de poques aproximacions a porteria. Les més clares han estat a pilota aturada. Com en tres còrners consecutius que ha evitat Cristian. No ha estat fins el minut 16 quan els jugadors de Miki han pogut trenar una bona ocasió d’atac. Ha rebut Juan Calvo a la frontal, però el seu potent xut l’ha aturat Cristian.

Mantenen el resultat

2010-03-02_FCB_FUTBOL_SALA_-_BENICARLO_002.jpgA la segona part, el primer xut no ha arribat fins els quatre minuts de joc. Ha estat Igor que ha picat la pilota bastant fluixa, i l’ha aturat sense problemes Diogo. Poc després, Saad ha posat a prova els reflexes del porter del Benicarló amb un potent xut des de fora de l’àrea, però l’ha desviat a còrner.

El FC Barcelona ha sabut mantenir la seva àrea lluny del perill, i així fer bo els dos gols aconseguits en els primers cinc minuts de partit.

A falta de 2 '40'' l'entrenador rival ha demanat temps mort. A la represa del joc, i amb Lolo com a porter jugador, Igor ha robat la pilota i ha marcat el tercer de la nit a porta buida.