06.02.2010 18:32

Dobleguen el líder (0-2)

Cristina Collado

El FC Barcelona ha reprès la competició de Lliga imposant-se per 0 a 2 a la pista del líder, l’Inter Movistar, invicte fins ara. Ha estat un partit molt seriós i complet dels blaugranes, tot just abans de la disputa de la Copa.

El pavelló Caja Madrid d’Alcalá de Henares ha presentat un ple absolut. Un ambient a l’alçada del partit que s’ha vist entre l’Inter Movistar i el FC Barcelona. Ha començat la tarda amb un homenatge als campions d’Europa. En total nou, sis pel conjunt madrileny i tres pel Barça: Javi Rodríguez, Cristian Domínguez i Fernandao. Aquest últim arribava amb algunes molèsties, però ha pogut jugar a un bon nivell.

Un 10 per a Cristian i la defensa

A la primera part les defenses han près protagonisme. Tots dos equips han tingut bones ocasions d’inaugurar el marcador, però s’han topat amb els porters rivals, Luís Amado i Cristian Domínguez. Sobretot aquest últim ha evitat amb grans intervencions les envestides dels madrilenys. No és estrany, ja que tots dos equips són les dues millors defenses de la Divisió d’Honor. Tots dos equips arribaven empatats a gols encaixats: 35.

I també han acabat empatats la primera part. Els 20 minuts s’han acabat amb el marcador 0-0. I això que tots dos equips han estat molt a prop del gol. Saad ha enviat un potent llançament al pal i, poc després, Schumacher ha estavellat el seu xut a la fusta. I a punt ha estat PC de fer gol quan faltaven set minuts per al descans. Ari Santos ha cedit la pilota per al seu compatriota, però PC ha enviat el seu xut amb l’esquerra fora de porteria. Poc després, Fernandao s’ha escapat amb gran velocitat, però l’ha guanyat en l’un contra un Luís Amado.

PC i Chico, els golejadors

A la segona part s’ha repetit la combinació Ari-PC. Santos ha fet una assistència excepcional al ‘3’ del Barça, i aquesta vegada no ha fallat. PC ha obert el marcador als tres minuts de partit. El Barça ha estat l’amo i senyor de l'enfrontament, tocant la pilota i creant bones combinacions d’atac. A més, en defensa no han abaixat la guàrdia. Cal destacar la bona tasca de tot l’equip, amb una especial menció a PC i Ari Santos. Aquest últim ha evitat l’empat només un minut després del gol de PC.

El bon joc del Barça s’ha vist reflectit en el marcador poc després. En una jugada d’estratègia, Saad ha cedit la falta per a Chico, que ha fet el segon del partit.

8 minuts d’atac de cinc

Aquest marcador ha obligat Jesús Candelas a optar pel porter-jugador. Una figura que ha assumit Schumacher quan faltaven 8:28 per al final. El mateix Schumi ha posat a prova els reflexos de Cristian amb un dels seus potentíssims xuts, que ha desviat a córner el porter barcelonista.

El FC Barcelona ha sabut aguantar molt bé en inferioritat numèrica quan l’Inter assetjava la porteria de Cristian, que no ha deixat de sorprendre amb les seves actuacions. Una de les seves últimes intervencions ha estat una doble aturada a un llançament de Daniel.