28.01.2010 09:44

Forts físicament (10-0)

El primer equip de futbol sala va superar per 10-0 el Canet en un partit amistós que va servir per mantenir el to físic de l’equip en aquest impàs en què els blaugranes continuen amb les absències dels internacionals.

L’objectiu dels partits amistosos que ha anat jugant l’equip de futbol sala és arribar “preparats” per la represa de la competició. Així ho va explicar Santi Gea. El segon entrenador del FC Barcelona, al càrrec de l’equip en el partit davant del Canet, va explicar que els jugadors que han estat entrenant durant aquest període ja duen “una bona càrrega física”. “Sobretot treballem algun aspecte que ens importi més de cara als pròxims partits. I el primer és contra l’Inter”, va recordar Gea.

Per als jugadors també ha estat una bona pensada. “La idea és que l’equip no estigués tant de temps sense competir amb la vista ja posada en l’Intern i en la Copa”, va comentar PC.

Tot i que durant les tres setmanes en què hi ha hagut aturada de la Lliga, el treball dels blaugranes ha estat intens, l’avaluació és molt positiva. Per a Gea la lectura és evident: “És normal que els jugadors es notin cansats però, tot i així, estan força bé”.

‘Hat-trick’ de Carlos i set gols més

El partit contra el Canet, un equip de 1a Nacional, va acabar amb un contundent 10-0. Carlos Muñoz es va encarregar d’obrir el marcador al minut i mig de joc. A falta d’un minut per arribar al descans Juanito va fer el 2-0. I en els darrers 35 segons de la primera part Jordi Sánchez va marcar el 3-0.

Tot just començar el segon temps, Sánchez va fer-ne el quart. Campoy, del sènior B, va fer pujar el 5-0. I, a continuació, Carlos Muñoz va aconseguir el sisè i el setè en menys d’un minut. Igor, també per partida doble, va fer arribar l’electrònic fins el 9-0. La cirereta, el desè gol blaugrana, va ser obra d’Ari Santos a 20 segons de la conclusió.

A més dels gols, cal destacar la participació d’Eric Martel ‘Nakata’, jugador del juvenil.
Carmona, cap a Debrecen
L’entrenador, Marc Carmona, serà a les semifinals de l’Europeu d’Hongria. El tècnic blaugrana, que va presenciar el partit amistós contra el Canet, assistirà a Debrecen amb l’executiu de la secció, David Godayol, a l’Espanya-República Txeca (20.00 h).