Futbol sala

23.01.2010 20:22

Lideratge per a Saad i Itàlia (2-4)

La selecció italiana ha acabat líder del grup B en el Campionat d’Europa de futbol sala. La victòria davant d’Ucraïna per 2-4 ('hat-trick' de Baptistella i gol del blaugrana Saad) ha certificat el primer lloc dels transalpins.

En un partit molt seriós d’Itàlia, els homes de Roberto Menichelli han pressionat des del primer minut amb l’objectiu de neguitejar els ucraïnesos. I els ha donat resultat.

El gol de Clayton Baptistella al minut 12 de joc ha obert el marcador per als italians, una diana de falta a prop de l’àrea. Aquest gol ha estat vàlid fins al descans.

Les ocasions d’Ucraïna, fins en aquest moment, no han complicat la manera de jugar el partit dels italians. Però, als tres minuts de la represa, Serhiy Cheporniuk ha estat capaç de rebre la pilota al seu camp, marxar de tres rivals en eslàlom pel centre i marcar. La reacció ucraïnesa ha estat un miratge, ja que Itàlia ha trencat el matx en tres minuts.

La parella Baptistella-Assis ha estat letal. El jugador blaugrana ha servit una pilota d’or a Baptistella perquè no fallés en la consecució de l'1-2. I, tot just a continuació, s’han intercanviat els papers. Saad Assis ha marcat des de lluny, en un error del porter d’Ucraïna. I més gols. Baptistella ha clavar el tercer en una acció semblant al seu segon gol.

Amb l'1-4, Ucraïna ha pogut deixar el resultat amb 2-4, mitjançant Pavlenko.

Itàlia s’enfrontarà a Hongria o a la República Txeca als quarts de final dilluns a Debrecen.
El retorn de Fernandao
La selecció espanyola juga diumenge contra Portugal (18.30 h) amb el retorn de Fernandao. José Venancio López ha destacat el retorn del pivot blaugrana: “Ens donarà més opcions en atac i la possibilitat de jugar amb pivot. Tenir un referent ens facilitarà molt el joc en atac i ens permetrà estar més desfogats en aquesta faceta”.