22.01.2010 11:35

Amistós per no perdre el ritme de competició

El FC Barcelona de futbol sala es va imposar dijous a la nit per 1-7 al Vilassar FS, en un partit amistós disputat a la pista dels del Maresme. L’objectiu d’aquest partit era no perdre el ritme de competició durant l’aturada de la LNFS.

I és que la disputa del Campionat d’Europa de seleccions a Hongria ha aturat la competició estatal i l’entrenador blaugrana, Marc Carmona, no pot disposar durant uns dies de quatre dels seus jugadors.

L’hora dels joves

Amb les absències de Cristian, Fernandao i Javi Rodríguez, amb Espanya, i Saad Assis, amb Itàlia, i les baixes per descans de PC, Jordi Sánchez i Juanito, Carmona va decidir donar minuts als joves del planter.

Tres jugadors del segon equip, Alex Verdejo, Jordi Campoy i Julio Gracia, i dos jugadors del juvenil, Roger Serrano i Eric Martell, van completar la convocatòria.

Objectius assolits

La victòria per 1-7, amb tres gols d’Igor, dos d’Ari Santos, un de Carlos i un del juvenil Roger Serrano, va fer que Marc Carmona considerés que “els objectius que ens havíem marcat s’havien assolit”.

2009-12-04_FCB_-_PLAYAS_DE_CASTELLO_019.jpg“Dues setmanes sense competició són molt llargues i no volíem perdre el ritme de joc. Per això van planificar aquest amistós. També volia veure com s’integraven els joves en el primer equip i estic molt satisfet del seu rendiment”, explicava Carmona.

Per l’entrenador blaugrana: “Destacaria l’actuació d’Eric Martell, un juvenil de segon any, que només ha entrenat nosaltres una vegada però que va disputar 20 minuts. Estic molt content del seu rendiment, i també del de la resta de nois”.
Dimecres, un altre partit
Dimecres que ve a la Ciutat Esportiva, i a porta tancada, els homes de Carmona tornaran a disputar un partit amistós per continuar la dinàmica de treball. Aquesta vegada el rival dels blaugranes serà el Canet FS, de la Primera Nacional.