19.01.2010 20:43

Saad s’estrena amb victòria

Saad Assis ha inaugurat la seva participació a l’Europeu d’Hongria de futbol sala amb una victòria davant Bèlgica. L’ala-pívot blaugrana, a més, hi ha col•laborat amb dos gols.

Bon inici de la selecció de Saad Assis a l’Europeu d’Hongria, que tot just ha començat aquest dimarts, 19 de gener. L’ala-pívot del Barça ha estat el primer blaugrana a estrenar-se, i ho ha fet amb victòria. Itàlia ha superat Bèlgica per 4 a 0.

Marca el primer gol

L’aportació de Saad a la victòria ha estat decisiva. Ha sortit de titular i, en el primer minut de joc, ha aconseguit el primer gol amb un dels seus potents llançaments des de fora de l’àrea. Amb el mínim avantatge, 1-0, s’ha arribat al descans.

A la represa, Saad ha avisat amb dues accions consecutives en què la pilota ha sortit fregant el pal. I en la jugada següent, el xut ha acabat al fons de la xarxa belga. Poc després, Itàlia ha ampliat la renda a tres gols amb una diana de penal d'Ippoliti. Quan faltaven dos minuts per al final, Baptistella ha establert el definitiu 4-0.