23.12.2008 22:37

Planten cara (3-3)

Cristina Collado

El Barça Mobicat ha empatat a casa contra ElPozo Múrcia en l’últim partit de l’any a la Lliga. Els blaugranes tanquen la primera volta plantant cara un dels grans de la competició.

El partit ha començat de cara per al Barça Mobicat. Quan encara no havien transcorregut dos minuts, Fernandao ha avançat els blaugranes. Saad Assís ha provat el xut però aquest l’ha refusat el porter Juanjo. El pivot brasiler ha estat molt atent aprofitant aquest refús per enviar la pilota al fons de la xarxa.

QM3D4192.jpgEl domini de la pilota ha estat força dividit entre tots dos equips però el protagonisme a l’atac l’ha tingut el Barça Mobicat. El bon joc defensiu dels de Marc Carmona ha evitat que el màxim anotador del campionat, ElPozo, gaudís d’ocasions de perill. De fet, la primera oportunitat ha estat un xut de Raúl, als sis minuts, que ha sortit fora de porteria. Poc després, Álvaro ha provat el xut, que ha desviat Paco Sedano en la primera intervenció destacada del porter blaugrana.

Bona defensa

QM3D4054.jpgDesprés del gol, la millor acció del Barça Mobicat ha estat una jugada col•lectiva al contraatac. Javi Rodríguez ha deixat per a Chico al segon pal però Kike ha interceptat el passi. Poc després, Saad Assís ha enviat un potentíssim xut de falta que ha anat a mans de Juanjo. Finalment, ha estat PC qui ha aconseguit el segon gol del partit, i el segon en el seu compte personal. El seu compatriota Fernandao ha deixat per al tanca brasiler que pujava per banda dreta.

A sis minuts per al final, els blaugranes s’han posat amb cinc faltes en contra, però han sabut aguantar fins al descans sense fer la sisena. I això que ElPozo Múrcia ha apretat més en aquests minuts finals buscant retallar distàncies. La defensa i Paco Sedano no ho han permès. A l’últim minut d’aquesta primera part, Igor ha tingut una gran ocasió de sumar el tercer.

Igor, en pròpia porta

La segona part s’ha iniciat amb més possessió per als blaugranes. Javi Rodríguez i Fernandao han tingut oportunitat d’ampliar el marcador. Però quan més domini estava tenint el Barça Mobicat, Igor ha marcat en pròpia porta quan intentava desviar una pilota. Tot i aquest gerro d’aigua freda, els blaugranes han mantingut la seva presència a l’atac. En dues accions al contraatac consecutives, primer Igor i després Fernandao han tingut bones ocasions.

Gol, porter-jugador i expulsió

QM3D4125.jpgEls últims cinc minuts de partit han estat molt intensos. Javi Rodríguez ha fet aixecar el Palau amb el tercer gol, després d’una recuperació del capità blaugrana i una gran jugada individual. De seguida, Eduardo Sao Duda ha fet sortir Mauricio com porter-jugador. I amb ElPozo jugant en atac de cinc, Chico ha comès falta sobre Vinicius i ha vist la targeta vermella directa. El Barça Mobicat s’ha posat amb cinc faltes i ha hagut de jugar durant dos minuts amb un menys.

S’imposen amb l’atac de cinc

Amb el Barça Mobicat amb un jugador menys, el tècnic d’ElPozo ha apostat també pel porter-jugador. Eren, doncs, cinc jugadors de pista contra tres. Amb aquesta superioritat sobre el parquet, els murcians han retallat distàncies mitjançant el gol de Kike. Amb el Barça Mobicat jugant ja amb quatre en pista, el conjunt visitant ha mantingut la seva opció d’atac de cinc, i així Saúl ha aconseguit l’empat. Saad i PC han intentat trencar l’empat en els instants finals, però finalment s’ha arribat al final amb l’empat a tres.

FC BARCELONA MOBICAT, 3
ELPOZO MÚRCIA, 3

FC Barcelona Mobicat: Paco Sedano, PC, Javi Rodríguez, Saad i Fernandao –cinc inicial-, Chico, J. C. López, Igor i Rafa Muñoz

ElPozo Múrcia: Juanjo, Raúl, Marcelo, Vinicius i Kike –cinc inicial- Álvaro, Saúl, Chico i Pedreño

Gols: 1-0, Fernandao (2’); 2-0, PC (14’); 2-1, Igor (p.p., 27’); 3-1, Javi Rodríguez (35’); 3-2, Kike (37’); 3-3, Saúl (38’)

Àrbitres: López García i Rubio Fajardo