Futbol sala base

15.12.2008 12:30

Es mereixen un ‘10’

Els cinc equips del futbol sala base es mereixen un 10 després de l’èxit recollit aquest cap de setmana. La victòria de tots cinc amb 41 gols a favor ho certifiquen.

Igual que el primer equip, el Barça Mobicat, va assolir aquest cap de setmana un gran èxit amb la victòria (6-1) davant l’Azkar Lugo i la consegüent classificació per a la Copa, els equips inferiors van tornar a oferir, també, una nova jornada d’èxit.

Sènior B: Continuen a dalt (2-10)

El Sènior B va aconseguir una important victòria davant el Penya B. Montserrat de Monistrol dimecres passat i es manté a la part alta del Grup 5 de la Lliga Primera Nacional. I això, que aquest cap de setmana els blaugranes han descansat, però tot i això es mantenen tercers a la taula. Els jugadors d’Alberto Adamuz van ser superiors al llarg de tot el partit contra el Monistrol, tot i que, com apunta el tècnic barcelonista, no va ser un dels millors partits dels seus jugadors. Un cop van inaugurar el marcador, tot va ser més fàcil.

El Penya Montserrat va presentar una defensa molt agressiva, a un quart de pista, buscant principalment el joc al contraatac. Però el Barça no va donar opció al seu rival. 0 a 8 guanyaven als tres minuts de la segona part. Amb el partit pràcticament resolt, Adamuz va donar entrada al porter juvenil Sergio Arriero, que va protagonitzar intervencions de mèrit. La figura del partit va ser Álex Verdejo, que va aconseguir 7 gols, i ja en suma 19 a la Lliga. Schumi va ser l’altre golejador amb 3 dianes. Alhora cal destacar l’actuació de Sepe, que va donar cinc assistències de gol.

Juvenil: Sense rival (1-9)

Victòria del Juvenil a la pista del Lloret que el manté líder de la categoria empatat a punts amb el Manresa. Els juvenils van portar el pes del joc al llarg de tot el partit a causa que els locals van plantejar una defensa tancada en 15 metres per poder sortir al contraatac. Però el Barça no els va donar opció, ja que no van perdre pilotes. Juanito, en una jugada a pilota aturada, va inaugurar el marcador. Pau feia el 0 a 2 després d’una bona jugada col•lectiva. Abans del descans, gràcies a dues recuperacions de pilota, Marc Mármol i Marc Tolrà van sumar dos gols més.

Només començar la segona part, Eric va fer el cinquè en una bona combinació ofensiva de l’equip blaugrana. I després, en tres minuts d’inspiració, van arribar tres gols més, obra de Roger, per partida doble, i Marc Tolrà. En el tram final del partit, una badada del Barça va donar el gol de l’honor al Lloret. Encara faltaria, però, la rúbrica dels blaugranes: Eric va fer l’1 a 9 definitiu.

Cadet: Segona part blaugrana (12-2)

Aquest dissabte l'equip cadet va jugar a la Ciutat Esportiva davant el Sant Julià d'Andorra, i es van imposar amb claredat: 12-2. Van començar el partit amb tres ocasions clares de gol que el porter visitant va aconseguir aturar, i en un contraatac l'equip visitant es va avançar. Els cadets del Barça van continuar atacant i en només tres minuts van marcar quatre gols seguits de Cristian, Edu i Oriol (2). Amb el 4-1 es va arribar a la mitja part. La segona part va ser de total domini del Barça i els gols van continuar caient fins al 12-2 final. Cal destacar les actuacions d’Edu i Oriol, amb tres gols cadascú, i la gran intensitat per part de tots els jugadors durant tot el partit.

Infantil: 3 gols en 40 segons (1-14)

Partit amb una primera part força disputada el passat diumenge al pavelló Miquel Poblet de Montcada i Reixac. El matx va començar amb molt poc ritme i no va ser fins a l'últim minut del primer temps quan el Barça va sentenciar l'enfrontament marcant tres gols en 40 segons. Al descans, el resultat ja era de 0 a 6 amb dianes de Ricardo Soutullo, Steve Ilembe (3), José Manuel Pérez i David Ortega. La segona part va ser molt més plàcida i, tot i no fer el millor dels partits, de mica en mica van anar arribant més gols al marcador.

En aquest segon temps, els golejadors van ser David Ortega (2), Pablo Beguer, Àlex Trilla (2), Ricardo Soutullo (2) i José Manuel Pérez. Els jugadors d’Adrià Fabregat segueixen líders a la classificació a l’espera dels dos últims partits que queden per acabar la primera volta del campionat, els dos rivals més complicats: Jesus Maria, a casa, i Escola Pia, a fora.

Aleví: Partit molt seriós (1-6)

El Vilassar de Mar, un equip de la zona baixa de la taula, va jugar molt tancat amb la idea de rebre pocs gols, i van deixar la pilota als blaugranes. L’equip aleví del Barça va jugar un partit molt seriós, va perdre molt poques pilotes a la zona d'elaboració i va jugar amb molt sentit. Alhora, van avançar-se molt ràpidament, al minut 2, però no va ser fins al minut 20 quan van poder ampliar l'avantatge fins al 0 a 4 del descans. Els gols van ser d'Òscar, Dani i Alan, per partida doble. A la segona part l’equip local va jugar molt més endarrerit, i va acumular tots els jugadors prop de la seva porteria. En una pèrdua de pilota del Barça, van finalitzar amb un bon contraatac que inaugurava el seu marcador. Era el gol de l’honor. Els blaugranes van deixar l’1 a 6 final quan només restaven cinc minuts.