Futbol sala base

09.12.2008 17:50

Es trenca la ratxa

Després de cinc victòries, l’equip Sènior B ha encaixat una derrota. També va perdre aquest cap de setmana el conjunt cadet. La nota positiva del futbol sala base la posen les victòries del juvenil, infantil i aleví.

L’equip Sènior B va encaixar una derrota a la pista del Sènior B. Després de cinc jornades consecutives guanyant, els jugadors d’Alberto Adamuz van trencar amb aquesta ratxa positiva de resultats i van caure per 3 gols a 2 a la pista del Casp FS. Ara són tercers del grup cinquè de la lliga de Primera Nacional.

Juvenil: Líder (3-0)

Victòria de l’equip juvenil que el col•loca com a líder de la categoria, empatats a punts amb el Manresa gràcies a l’empat entre els manresans i el Marfil Santa Coloma. Els juvenils van fer un partit molt seriós davant d’un bon equip com el Martorell. Van estar molt bé en defensa, com demostra el fet que no van encaixar cap gol. A l’atac, el Barça no va crear tantes ocasions com està acostumat, però sí va tenir una possessió molt alta. Eric va avançar el seu equip després d’una bona jugada col•lectiva. I abans del descans, els juvenils ja guanyaven de dos gols gràcies a la diana de Juanito. A la segona part, la dinàmica del partit va ser la mateixa. No va ser, però, fins a 10 minuts per al final, quan Diego va firmar el 3-0 després d’una bona jugada individual.

Cadet: Derrota a camp del líder (3-2)

Els cadets van encaixar la segona derrota consecutiva, aquesta vegada a la pista del líder de la categoria, el Marfil Santa Coloma. L’equip local va començar portant la iniciativa en els primers minuts, i imprimint un alt ritme de joc. Després d'unes quantes ocasions de gol, el Marfil va aconseguir avançar-se en el marcador en una jugada individual. A partir del gol l'equip es va treure la pressió de sobre i va aconseguir empatar amb un llançament de falta directe de Joan Chàvez. Però minuts més tard, els de Santa Coloma es van tornar a avançar gràcies a un error defensiu del Barça. Amb el resultat de 2-1 es va arribar al descans. La segona part va canviar totalment la dinàmica i va ser de total domini blaugrana. Van tenir moltes ocasions per fer l'empat, però quan millor estaven jugant va arribar el 3-1 en una jugada individual del Marfil. Tot i aquest gerro d’aigua freda, els barcelonistes van continuar portant la iniciativa i, novament, Joan Càvez va aconseguir marcar amb un potent xut de fora de l'àrea. L’equip cadet va continuar lluitant fins al final en busca de l’empat, però finalment va caure a la pista del líder per 3-2.

Infantil: Golejada (9-0)

El conjunt infantil va sumar els tres punts en un partit amb molt poc ritme que es va jugar dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. Fins al minut vuit els blaugranes no van inaugurar el marcador mitjançant un gran gol de José Manuel Pérez. A partir d'aquest moment, els infantils van anar jugant millor i amb els gols de Ferran Plana (3) i Pablo Beguer es va arribar al descans amb un clar 5 a 0. La segona part, va seguir la mateixa tònica. Mica en mica, però sense acabar de jugar del tot bé, el Barça va continuar marcant gols (Aleix Moreno, Pablo Beguer, Steve Ilembe i Ferran Plana). Així és com van definir una victòria important davant el segon classificat de la Lliga.

Aleví: Partit fàcil (5-0)

L’equip aleví va imposar-se el CET-10, un equip situat a la part baixa de la classificació. El conjunt rival va sortir des del primer moment molt tancat en defensa. De fet, només van xutar una vegada a la primera part. Els què imposaven la seva superioritat a l’atac van ser els alevins del Barça, tot i que amb poc encert de cara a porteria. Guanyaven al descans, però només 1-0. A la represa, el CET-10 no va modificar la seva tàctica, i mica en mica, el marcador anava creixent fins el 5-0 final, amb gols de Sergio, Joan, Miquel, Òscar i Dani.