Futbol sala base

24.11.2008 13:51

Ple de victòries i lideratge

El futbol sala base continua mostrant un gran estat de forma. L’últim cap de setmana, els cinc equips han aconseguit imposar-se en els seus partits. La victòria del Sènior B el deixa com a líder en solitari.

L’equip Sènior B va aconseguir una ajustada victòria a la pista del Polideportivo Andorra (0-1), però suficient per assolir el liderat en solitari de la Lliga. El Juvenil es va desfer de l’Hospitalet Bellsport per 6 gols a 2. També va guanyar el Cadet els dos partits que va disputar; un d’aquests, un partit que tenia pendent contra La Union Las Palmas (2-6) i l’altre el partit corresponent a la jornada (6-1). A més, cal destacar les golejades dels infantils (0-20) i els alevins (15-2).

Sènior B: líder en solitari (0-1)

El Polideportivo Andorra va plantejar un partit molt defensiu, tancats per darrere de la línia de 2 metres i buscant les accions al contraatac. Amb aquest plantejament als blaugranes els va costar molt trobar espais. El domini va ser del Barça al llarg de tot el partit, però el gol es feia esperar. En els últims 10 minuts del partit, els jugadors d’Alberto Adamuz van enviar fins a tres pilotes al pal. Per acabar de rematar la feina, a falta de quatre minuts els blaugranes van sortir amb porter-jugador, i així és com va arribar l’únic gol del partit, a falta de 50 segons per al xiulet final, obra d’Alex. Amb aquests tres punts el Sènior B és líder del grup 5 de la Lliga de Primera Nacional. Tot i això, l’entrenador Alberto Adamuz demana prudència, ja que recorda que encara queden 18 jornades per disputar-se.

Juvenil: Victòria patida (3-2)

El Juvenil va patir per imposar-se a casa contra el Montcada. Tot i aquest resultat ajustat, el domini va ser en tot moment per als locals, tot i que no van tenir encert de cara a porteria. El conjunt visitant va plantejar un partit seriós, jugant les seves cartes al contraatac. Així és com es van avançar en el marcador, aprofitant la primera ocasió en una transició. A falta de 5 minuts per al descans, Eric va posar el marcador en taules amb un llançament creuat en què res va poder fer el porter rival. A la represa, els blaugranes van gaudir de moltes i bones ocasions, però el porter visitant, i els pals de la porteria, van evitar que ampliessin el marcador. D’altra banda, en una altra transició del Montcada, van aconseguir fer el segon a falta de deu minuts per al final. Era el primer llançament dels visitants a la segona part. La reacció del Juvenil no es va fer esperar. Primer, Marc Mármol va aprofitar un refús d’un llançament seu per fer l’empat. Després, Marc Tolrà va avançar el Barça gràcies a un xut des dels 10 metres molt ben executat.

Cadet: Dues victòries (2-6; 6-1)

L’equip cadet va jugar un partit dijous i un altre dissabte, i en tots dos va aconseguir els tres punts. Dijous passat, els jugadors d’Albert Higueras s’enfrontaven a la Union Las Palmas en el partit que s’havia ajornat fa setmanes per culpa de la pluja. 2 a 6 va ser la victòria assolida pel Barça després de remuntar un 2-1 advers. Dissabte tornaven a jugar, i tot i el cansament acumulat van tornar a aconseguir els tres punts. El rival era el FS CET 10, que es va trobar des de l’inici amb un Barça molt dominador. En una jugada d’estratègia, els blaugranes van inaugurar el marcador. Abans del descans, el Cadet ja guanyava 2-0. La segona part va començar amb un Barça molt fort. De fet, en els primers cinc minuts ja guanyaven 5-0. Poc després, arribava el 6-0. Després d'assenyalar la cinquena falta local, l'equip visitant va disposar d'un llançament des dels deu metres que el porter Marc va aturar, però en el rebuig van aconseguir el 6-1 definitiu. Va destacar el debut amb l’equip cadet d’Aleix, el porter de l’Infantil.

Infantil: Golejada espectacular (0-20)

Partit molt plàcid el que van disputar els infantils diumenge a Santa Coloma. L’equip d’Adrià Fabregat va sortir molt concentrat i, a poc a poc, van anar marcant un gol rere un altre. El rival va jugar molt obert i amb molts espais, i això va afavorir notablement el joc dels blaugranes. 20 van ser els gols que van aconseguir els infantils, que continuen líders.

Aleví: Partit fàcil (15-2)

Dissabte a la Ciutat Esportiva l’Aleví va jugar contra el Teià Futbol Cinc. El partit va ser més tranquil del que es podia preveure, com mostra el resultat final de 15 a 2. Els blaugranes van encarrilar ràpidament el partit. Al minut 11 ja guanyaven 5-0. Amb aquest resultat, l’equip rival va demanar un temps mort per endreçar les seves idees i es va poder veure una altra cara per part dels del Maresme. Tot i això, el resultat a la mitja part era de 6 a 1. La segona part va continuar amb la tònica anterior. El Teià havia millorat en el joc, però els blaugranes van continuar ampliant la diferència de gols fins al 15 a 2 final.