Futbol sala base

18.11.2008 08:53

Remuntada i colideratge

L’equip Sènior B de futbol sala porta una trajectòria imparable. Després de l’última victòria, ja són colíders de la seva Lliga amb 22 punts. Juvenils i infantils també han guanyat, el Cadet ha empatat i només l’Aleví ha encaixat una derrota.

Remuntada del Sènior B

No va ser el millor partit del Sènior B, però l’equip va demostrar maduresa i caràcter. L’Hospitalet va començar molt fort, i de seguida es van posar a favor (0-2). Els blaugranes, per contra, no aconseguien trencar. De fet, no va ser fins als últims sis minuts de la primera part quan van començar les ocasions per al Barça, amb un primer xut al pal. A la mitja part, el resultat era d’1 a 2. A la represa, els d’Alberto Adamuz van millorar el seu joc ofensiu. Així van aconseguir fins a tres bones ocasions en tres accions d’atac en superioritat numèrica. Finalment, Sepe, a deu minuts per al final del matx, va fer l’empat a dos. El mateix Sepe va fer el passi al capità Roger en el tercer gol del partit. A un minut per al final, Campoy sentenciava amb el quart gol, tot i que l’Hospitalet havia provat amb porter-jugador. Aquesta és la tercera victòria consecutiva del Sènior B, que comparteix el liderat del grup 5 de la Lliga de Primera Nacional amb el Martorell, tots dos amb 22 punts.

Nova victòria del Juvenil

El Juvenil es va imposar a l’Hospitalet FS Bellsport per 6 gols a 2. El FC Barcelona va portar el pes del partit i va gaudir de moltes ocasions de gol. Tot i això, la primera part va acabar amb empat a zero. A la represa, els juvenils van sortir amb més agressivitat en defensa i amb un ritme més alt en la circulació de la pilota. En els primers sis minuts, Juanito va fer dos gols. Poc després, Eric, Roger i Marc Tolrà, ampliaven el marcador. Aleshores els visitants van retallar distàncies amb dos gols. Marc Mármol va tancar el marcador.

Empat del Cadet

L’equip cadet va empatar a dos el partit contra el Jesús Maria. A la primera part els blaugranes van tenir la possessió de la pilota, mentre el conjunt local defensava a un quart de pista. En una jugada local va arribar el 1-0 després que el llançament dels locals rebotés en un jugador del Barça. Abans del descans, els cadets van empatar amb un gol del capità Joan. Ja al segon temps, l'equip Jesús Maria va tornar a avançar-se en una jugada al contraatac. I encara haurien pogut ampliar més distàncies amb un xut de doble penal, però aquest es va estavellar al pal. A falta de menys d’un minut, Oriol Serrano va fer l’empat a dos aprofitant una errada del seu porter, que no va poder parar la pilota.

L’Infantil continua líder

L’equip infantil es va imposar per un contundent 9 a 2 i continua líder de la seva Lliga. Els jugadors d’Adrià Fabregat van ser superiors a un rival que comptava tots els seus partits per victòries. Els blaugranes van començar força bé amb un 2 a 0 als primers 6 minuts, però un parell d'errades defensives van portar el matx al 3-2 cap al minut 11. En els darrers minuts de la primera meitat, el Barça va augmentar el ritme de joc i el resultat al descans ja era de 6 a 2. A la represa, van tenir menys ritme i van aconseguir marcar tres gols més que els van dur a una còmoda victòria.

Primera derrota de l’Aleví

L’equip aleví va encaixar la primera derrota de la temporada. Va ser contra el Mataró, per 5 gols a 3. Els blaugranes van començar amb mal peu, van sortir a la pista una mica nerviosos i descentrats. En canvi, els de Mataró van sortir molt centrats i ràpidament es van avançar amb el primer gol, i van ampliar la diferència fins al 4-1 abans del descans. Ja a la segona part els blaugranes van sortir molt més serens i sabent què havien de fer per intentar capgirar la situació. De seguida van fer 4-2, però el Mataró continuava generant perill, i van tornar a ampliar diferències amb un rebuig d’un córner. El Barça va aconseguir fer-ne un més, però no va aconseguir imposar-se.