14.11.2008 20:48

Tres punts gairebé obligats

Cristina Collado

El Barça Mobicat rep aquest dissabte al Palau Blaugrana l’MRA Navarra (16:30 h, en directe per Barça TV). És l’últim partit abans de la jornada de descans i els blaugranes volen assegurar els tres punts a casa.

Si es vol arribar a l’objectiu de la Copa, no es pot fallar a casa. Això és el què vol evitar el Barça Mobicat en el partit que jugaran aquest dissabte al Palau Blaugrana. L’MRA Navarra visitarà el pavelló barcelonista a partir de les 16:30 h, amb l’ambició de trencar amb la seva ratxa negativa com a visitant –han perdut els quatre partits que han jugat. Pel que fa al Barça Mobicat, ha d’assegurar els tres punts d’aquest partit, ja que és l’últim abans de la jornada de descans que tindran els blaugranes.

Com arriba el Barça

El Barça Mobicat afronta aquest partit amb un plus de confiança després de la bona imatge oferta a l’última jornada davant del Playas (0-5). Els blaugranes volen mantenir la solidesa en defensa, però volen millorar l’atac. I això que en l’últim partit van marcar cinc gols, tres d’aquests de Fernandao, que comparteix la posició de pitxitxi amb Fernandinho.

fcb-mra_x9x.jpgMarc Carmona torna a tenir a les seves ordres Chico. El tanca brasiler ja ha superat la ruptura fibril•lar a la zona inguinal de la cama esquerra que va patir en el partit contra el Pinto. Encara no es pot reincorporar a l’equip, però, Igor, que continua amb el tractament específic de fisioteràpia. Sergio Sierra completa la convocatòria.

El rival

L’ MRA Navarra no ha començat gaire bé la temporada. Només ha guanyat dos partits, n’ha empatat un i n’ha perdut cinc. És per això que són dotzens a la taula a cinc punts de la vuitena posició, la què dóna accés a participar a la Copa. Encara queden set partits perquè conclogui la primera volta, però als navarresos els urgeix ja començar a puntuar. I més fora de casa, on no han aconseguit cap punt en les quatre visites que han realitzat. Aquest dissabte al Palau Blaugrana confien a trencar amb aquesta estadística.

Per a aquest partit Imanol Arregui no podrà comptar amb dos jugadors importants dins dels seus esquemes. Són Javi Eseverri, amb ruptura fibril•lar a l’adductor, i Pablo, amb ruptura també de l’isquiotibial. Tots dos continuen fent treball de recuperació d’aquestes lesions. Amb qui sí podrà comptar és amb Dani Fernández . L’exjugador blaugrana tornarà al Palau Blaugrana.
Dani Fernández tornarà al Palau però vestint la samarreta contrària
Les frases dels protagonistes
Marc Carmona, entrenador FCB Mobicat : “Ens hem de mentalitzar que hem d’oblidar el partit de la setmana passada. Contra el Navarra serà un partit difícil. Són tres punts molt importants per enganxar-nos a dalt de tot.”

Sant Gea, segon entrenador FCB Mobicat : “El Navarra ha fet aquest any moltes incorporacions i li està costant una mica. Està en fase de formació, però no ens hem de refiar.”