08.11.2008 17:57

S’imposa la defensa (0-5)

El Barça Mobicat ha aconseguit una important victòria a la pista del Playas de Castelló (0-5) en un partit en què s’ha imposat la defensa blaugrana. Fernandao, amb un hat-trick, Paco Sedano i Javi Rodríguez han estat els golejadors.

Era una de les visites complicades del campionat, però el Barça Mobicat ha sabut jugar bé les seves cartes i per això torna de Castelló amb tres punts. Els de Marc Carmona s'han imposat al Playas de Castelló per un contundent resultat de 0 gols a 5. Fernandao ha aconseguit un hat-trick i ja es col·loca al capdavant de la llista de golejadors de la Divisió d’Honor, amb dotze dianes, empatat amb el jugador de l'Azkar Lugo Fernandinho.

La millor cara del Barça Mobicat ha estat la defensa. Els blaugranes sabien que visitaven un rival molt perillós al contraatac i per això s’han tancat molt bé al darrere. Amb un joc molt ordenat i disciplinat, els de Marc Carmona han anul·lat el joc ofensiu dels locals.

Hat-trick de Fernandao

Quant a l’atac, però, no han estat gaire bé a la primera part. El joc ofensiu del Barça Mobicat s’ha mostrat molt lent. Tot i això, els blaugranes han marxat al descans amb un mínim avantatge d’un gol. El màxim golejador de l’equip, Fernandao, ha protagonitzat una de les jugades trepitjant la pilota dins l’àrea i girant sobre si mateix per aconseguir el primer gol del partit.

El mateix pivot brasiler ha estat l’encarregat d’augmentar la seva renda golejadora amb dos gols més a la segona part. L’un, al segon pal, i l’altre, amb una vaselina que ha superat el porter Rafa. A partir del segon gol el Barça Mobicat ha començat a crear molt més perill a l’atac, sense descuidar la defensa.

Marca el porter

El Playas de Castelló ha optat per l’atac de cinc en els últims minuts del partit. Una opció que els blaugranes han defensat a la perfecció i de la qual han tret profit. Ha marcat fins i tot el porter Paco Sedano. Després d’intentar-ho una vegada sense èxit, el porter blaugrana ha anotat des de la seva porteria. Un minut després, el capità Javi Rodríguez ha aconseguit el cinquè i definitiu.

PLAYAS DE CASTELLÓ, 0
FC BARCELONA MOBICAT, 5

Playas de Castelló: Rafa, Jesús, Rubén, Rafael i Diego Blanco –cinc inicial–, Kiko, Márquez, Cacho.

FC Barcelona Mobicat: Paco Sedano, Javi Rodríguez, Jordi Sánchez, Saad i Fernandao –cinc inicial–, PC, JC López, Justo Cáceres, Rafa Muñoz.

Gols: 0-1, Fernandao (18’); 0-2, Fernandao (30’); 0-3, Fernandao (35’); 0-4, Paco Sedano (36’); 0-5, Javi Rodríguez (37’).

Àrbitres: López García i Rubio Fajardo.