Futbol sala base

04.11.2008 12:21

Golejades a la base

Quatre equips del futbol sala base van guanyar aquest cap de setmana els seus respectius partits, i per golejades. Són el Sènior B, el Juvenil, l’Infantil i l’Aleví. Pel que fa a l’equip cadet, va haver de suspendre el partit per la pluja.

Èxit en l’última jornada dels equips inferiors del futbol sala base. El Sènior B d’Alberto Adamuz es va imposar per 7-3 al Club La Muela FS. Els juvenils d’Alberto Canillas es van desfer de l’Escola Pia Grugesa per 5-1. 9-2 va ser la golejada que van protagonitzar els jugadors d’Adrià Fabregat. I més contundent encara va ser el marcador aconseguit per l’equip aleví entrenat per Gerard López (0-10).

Sènior B: El millor partit

L’equip Sènior B va protagonitzar el seu millor partit en la vuitena jornada de la competició. Es van imposar amb contundència al Club La Muela FS per 7 gols a 3. Els blaugranes van començar molt mentalitzats, ja que sabien que el rival era dels més perillosos de la categoria. Això també va ajudar que la motivació dels jugadors fos més que en altres partits. De seguida, el Barça es va posar per davant mitjançant un gol d’Àlex. Però els van empatar. Com també va passar amb l’empat a dos. Tot i això, els blaugranes no van perdre els nervis i van mantenir el seu bon joc. A falta de pocs segons per al descans, el Barça va provocar una falta des dels deu metres, que va materialitzar Àlex. Amb el 3-2 van marxar al descans. A la represa, la superioritat dels d’Alberto Adamuz es va fer més palesa. Als vuit minuts ja guanyaven per 6-2. La Muela va respondre amb porter-jugador, però només van ser capaços de fer un gol, ja que el Barça va jugar molt bé en defensa. Al final, 7-3 i el Barça que reafirma les seves aspiracions en aquest Grup 5 de la Primera Nacional ‘A’. Un dels homes més destacats del partit va ser l’Àlex, amb 4 gols i amb un caràcter molt fort per empènyer l’equip fins a la victòria.

Juvenil: Primera victòria a casa

El Juvenil va guanyar el primer partit a casa després d’empatar fa dues setmanes contra el Marfil Santa Coloma. El pes del partit el va portar l’equip blaugrana, ja que els visitants van defensar tancats a un quart de pista, a l’espera de sorprendre al contraatac. Durant tota la primera part, els d’Albert Canillas no van poder aprofitar cap de les moltes ocasions de què van disposar. Pel que fa a l’Escola Pia Grugesa, només van realitzar un xut a porteria, fruit d’un contraatac. La segona part va començar igual que havia acabat la primera part, amb domini dels locals, però no va ser fins a falta de deu minuts per acabar el partit quan el Barça es va avançar en el marcador amb un gol de Juanito. Les ocasions es van continuant succeint, fins que Roger va marcar tres gols. El marcador ja era de 4 - 0 a favor del l’equip juvenil del Barça. Una errada en defensa va donar als de Sabadell el gol de l’honor. El Barça encara tindria una oportunitat més per fer augmentar el marcador. Va marcar el cinquè Raúl Ceni, després d’una acció col•lectiva.

Cadet: Partit suspès

El partit entre la Union FS i l’equip cadet del FC Barcelona va quedar suspès a causa d’una gotera que hi havia al pavelló nou de Santa Coloma. Encara no es coneix la data de celebració d’aquest partit de la Divisió d’Honor cadet.

Infantil: Més complicat del que sembla

L’equip infantil del FC Barcelona va guanyar el FS Rapid Santa Coloma en un partit que va ser més complicat del que sembla pel marcador final (9-2). Els jugadors d’Adrià Fabregat van començar força bé el matx disputat al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Als primers cinc minuts ja guanyaven de 2 gols. Però en els minuts següents van perdre una mica la cara al matx i el rival els va posar en problemes amb molta empenta i jugant amb atac de cinc els últims deu minuts de la primera part. El resultat al descans era de 4 a 2. A la segona meitat, els blaugranes van jugar més tranquils i amb esforç i paciència van defensar força millor el seu joc amb porter-jugador. De mica en mica van anar ampliant distàncies en el marcador fins a arribar al 9 a 2 final. Els golejadors van ser Steve Ilembe (3), Pablo Beguer (3), Jose Manuel Pérez, Ricardo Soutilio i Albert Garrido.

Aleví: 0-7 al descans

Els alevins es van imposar a domicili a l’Olympic Floresta amb clara superioritat (0-10). Una superioritat que ja va quedar palesa al descans. I és que a la mitja part els jugadors de Gerard López ja guanyaven 0-7. El conjunt local va jugar des de bon inici amb una defensa endarrerida, deixant el control de la pilota al FC Barcelona. Això ho van aprofitar els blaugranes per fer-se ràpidament amb el partit. Dani, amb 4 dianes, Sergio i Marc amb 2, i Òscar i Miquel, amb un gol cadascú, van ser els artífexs d’aquesta nova golejada de l’Aleví.