01.11.2008 19:03

Poca recompensa (2-2)

El Barça Mobicat ha sumat un punt davant el Peinsa Cartagena (2-2) en un partit dominat en gran part pels blaugranes. Jordi Sánchez s’ha estrenat com a golejador amb dues dianes.

Era el debut del nou patrocinador, Mobicat, davant l’afició barcelonista i, encara que no ha pogut ser amb victòria, l’equip blaugrana ha deixat una bona impressió. El Barça Mobicat ha empatat a dos gols davant un rival directe en la lluita per les places de Copa, el Peinsa Cartagena, que ha aprofitat el seu joc a la contra per sumar un punt valuós del Palau Blaugrana. Després de la disputa de la setena jornada de la Divisió d’Honor, el Barça Mobicat és sisè a la taula amb 11 punts.

Victòria al descans

QM3D1566.jpgDes de bon inici, el partit ha tingut dos protagonistes destacats. Han estat els dos porters, Cristian per al Barça Mobicat, i Juanlu per al Cartagena. Fernandao i Saad han tingut les millors ocasions en aquest primer tram del partit. Ha estat, però, Jordi Sánchez qui ha inaugurat el marcador. Ha estat als 12 minuts de joc, amb un golàs amb l’esquerra que ha clavat el jugador català per l’escaire. Jordi Sánchez s’estrenava, així, com a golejador en competició oficial. Pel que fa al Cartagena, Párraga ha estat l’home més perillós en aquest primer temps. Amb la mínima avantatge d’1-0 s’ha arribat al descans.

La sorpresa del porter-jugador

A la represa, el partit ha mantingut el mateix guió que a la primera part. Als tres minuts, però, els jugadors de David Marín han aconseguit l’empat en una jugada a pilota aturada. L’ha picat Cobeta, amb la mala fortuna que la pilota ha tocat el cos de Saad i ha desviat la seva trajectòria. Cristian no ha pogut fer res per aturar-ho. El Peinsa Cartagena ha tingut bones ocasions aleshores per posar-se per davant, amb els xuts d’Esquerdinha i Párraga.

I amb l’empat a un ha arribat la sorpresa. Javi Matía ha sortit com a porter-jugador quan encara quedaven més de 10 minuts per disputar-se. Això ha descol•locat una mica el Barça Mobicat. I més, quan els cartaginesos han començat a trobar espais i ha portar perill a la porteria de Cristian. Al final, en el minut 32, Sergio Lozano ha aconseguit posar el seu equip per davant.

Ocasions clares

QM3D1538.jpgLluny de venir-se a baix, el Barça Mobicat ha respost molt bé a aquest marcador en contra. Dos minuts després, Jordi Sánchez, ha col•locat amb el cap el passi de Javi Rodríguez al fons de la xarxa. En l’acció següent, el mateix ala català ha estat a punt de fer el tercer, però el seu xut s’ha estavellat al pal.

L’empat a dos ha fet que David Marín tornés a apostar pel porter-jugador. Els cartaginesos, al igual que el Barça Mobicat, arribaven a aquest partit amb força baixes. Faltava poc més d’un minut per al final, i Marc Carmona ha optat aleshores també per fer sortir Javi Rodríguez en l’atac de cinc. Així ha estat com els blaugranes han tingut tres bones ocasions en l’últim minut del partit, però ni Fernandao ni Juan Carlos López han estat encertats en el xut final. L’empat a dos ha estat el resultat definitiu.

Jordi Sánchez ha estat l'autor dels dos gols del Barça Mobicat
FCB MOBICAT, 2
PEINSA CARTAGENA, 2

FC Barcelona Mobicat: Cristian Domínguez, Saad, Jordi Sánchez, Javi Rodríguez i Fernandao –cinc inicial-, Justo Cáceres, Juan Carlos López i Rafa Muñoz

Peinsa FS Cartagena: Juanlu, Sergio Lozano, De Bail, Cobeta i Párraga –cinc inicial- Javi Matia i Esquerdinha

Gols: 1-0, Jordi Sánchez (12’); 1-1, Cobeta (23’); 1-2, Sergio Lozano (32’); 2-2, Jordi Sánchez (34’)

Àrbitres: Gracia Marin i Munez Carpintero