18.10.2008 18:05

Saad puja al podi

El blaugrana Saad ha pujat al podi després de vèncer Rússia en la lluita pel tercer i el quart lloc al Mundial de futbol sala que s'està celebrant al Brasil. El jugador ha marcat el gol de la victòria a tretze segons per al final (2-1).

Qui li ho havia de dir, a Saad, que seria l'encarregat de donar el bronze al seu equip en el Mundial. Aquest és el segon podi consecutiu per a Itàlia, que va quedar segona en el Mundial del 2004. Diumenge és el torn dels seus tres companys Fernandao, Crístian i Javi Rodríguez, que s'enfrontaran al Brasil en “la final somiada”, tal com assegura el capità de la selecció a la Lliga Nacional de Futbol Sala.

Els dos grans cara a cara

Espanya i el Brasil són les dues seleccions que han aconseguit plaça per a la disputa de la gran final. El Brasil, com a amfitriona i una de les favorites, lluitarà diumenge a partir de les 14.30 hores per guanyar el títol a casa seva. Els espanyols, un altre dels equips més aclamats i favorit per guanyar el Mundial, intentaran revalidar el títol que fa quatre anys van guanyar a Itàlia.

La seva quarta vegada

Javi_Rodriguez_Mundial_lnfs.es.jpgPer a Javi Rodríguez la de diumenge serà la quarta final en un Mundial. El 1996 el blaugrana va perdre davant el Brasil, el seu pròxim rival. Quatre anys després va ser la Seleçao la que va perdre davant la selecció espanyola. El 2004 Espanya va tornar a aconseguir el triomf davant Itàlia. Per als seus companys Fernandao i Cristian aquesta serà la primera vegada que gaudiran d'una final d'aquestes característiques amb el combinat espanyol.
Més que una il·lusió
Javi Rodríguez afronta aquesta final amb moltíssima il·lusió. Confia en el seu equip i que puguin aconseguir la victòria. Per a ell guanyar seria la culminació de la seva trajectòria amb Espanya, segons explica el jugador a la Lliga Nacional de Futbol Sala.