11.10.2008 19:27

Javi Rodríguez torna a marcar

El blaugrana Javi Rodríguez segueix imparable en el Mundial del Brasil 2008. El jugador de futbol sala ha tornat a marcar en el partit d'aquest dissabte davant Rússia. La selecció estatal ha guanyat per 5 a 2.

Els de José Venancia han aconseguit la seva primera victòria en aquesta segona ronda de la competició. Amb això, encapçala la classificació del seu grup. Paraguai i Argentina estan per darrere amb només un punt. Les coses segueixen anant bé per a Fernandao, Javi Rodríguez i Cristian. Per la seva part, la Itàlia de Saad també ha guanyat. El seu equip s'ha desfet d'Ucraïna per 0 gols a 3.

Les segona part sentencia

La segona part ha estat la que ha donat la victòria a Espanya. La selecció estatal començava amb un gol d'Álvaro en el minut 13, però Prudnikov empatava el xoc cinc minuts després. Amb aquest resultat s'ha tancat el primer període. Un gol de Maevski a set minuts de començar el segon temps ha avançat els russos. Torras i Daniel donaven la volta al marcador poc després. Rússia ha optat pel porter jugador, aspecte que ha afavorit el joc espanyol. Javi Rodríguez ha estat el primer a fer-ho. Feia el 4 a 2 per al seu equip i el quart gol en el seu marcador personal. Luis Amado ha posat la guinda al pastís amb un llançament des de la seva pròpia porteria.

Nora i Forte, al capdavant d'Itàlia

Nora i Forte han estat els jugadors de l'esquadra italiana que s'han encarregat de marcar per a la seva selecció. En el minut 26, Nora obria el marcador. Cinc minuts després entrava en joc Forte, però Nora s'ha tornat a posar fil a l'agulla i ha posat el marcador en 0 a 3. Només quedaven set minuts per al final del partit i Itàlia era la clara dominadora. Forte ha sentenciat el partit a set segons per al final.

Amb aquesta victòria Itàlia també es col•loca en la primera posició del seu grup, empatada a punts amb el Brasil.