Futbol sala

05.10.2008 17:29

Javi Rodríguez inaugura el segon triomf (4-0)

Verònica Díez

El blaugrana Javi Rodríguez ha inaugurat la segona victòria de la selecció espanyola de futbol sala davant la República Txeca. Amb aquesta victòria l'equip espanyol s'assegura el passi a la segona fase del Mundial del Brasil.

La selecció espanyola segueix mantenint-se invicta davant el conjunt txec. Els espanyols mai han caigut davant la República Txeca. En el partit d'aquest diumenge els homes de José Venancio han tingut el control en tot moment. Un gol a la primera part i tres a la segona és el resum d'un matx ple de bon futbol sala.

De moment els quatre blaugranes que estan disputant el Mundial s'han classificat per a la ronda següent.

Els blaugranes peguen fort

Als onze segons de començar el primer període Espanya s'ha avançat al marcador. Javi Rodríguez ha aprofitat un servei de córner per fulminar el porter contrari des del lateral dret. El mateix jugador ha creat grans situacions de perill durant els primers instants de partit.

Un altre blaugrana, Fernandao, ha participat en la victòria espanyola. El brasiler no ha marcat, però no li ha faltat gaire. Un revés seu ha estat a punt de sorprendre el porter txec en el minut 7 de partit. Abans que l'àrbitre xiulés la fi del primer període el blaugrana ha estat a punt de fer el 2 a 0 per a Espanya. Finalment el seu llançament ha sortit fora fregant el pal. Els jugadors barcelonistes han estat clars protagonistes en aquests primers vint minuts.

Tres gols en quatre minuts

A la represa la selecció espanyola s'ha encarregat de sentenciar el partit ràpidament. En quatre minuts, i sense donar a penes temps al seu rival per reaccionar, l'equip espanyol ha fet tres dianes. Marcelo feia el 2 a 0 a un minut de començar el segon període; Daniel, el 3 a 0 un minut després. Marcelo tancava el resultat amb el 4 a 0 en el minut 24. Fernandao ha tornat a sobresortir. La seva última actuació ha estat moments abans de finalitzar el partit. El jugador ha buscat la porteria contrària però no hi ha hagut sort.

ESPANYA, 4
REPÚBLICA TXECA, 0

Espanya: Luis Amado, Torras, Kike, Javi Rodríguez, Marcelo -cinc inicial-, Ortiz, Álvaro, Andreu, Borja, Fernandao i Daniel.

República Txeca: Meller, Novotny, Roman Mares, Fric, Janovsky -cinc inicial-, Cupak, Filinger, Sluka, Resetar i Slama.

Gols: 1-0, Javi Rodríguez (min.1); 2-0, Marcelo (min. 21); 3-0, Daniel (min. 22); 4-0, Marcelo (min. 24).

Àrbitres: Shabanov i Ivanov Oleg.