Futbol Sala

03.10.2008 17:05

Primera victòria (0-3)

El pavelló de Maracanazinho ha viscut el primer triomf dels blaugranes Javi Rodríguez, Fernandao i Cristian en el Mundial del Brasil. Espanya ha superat Líbia per un contundent 0-3. Cap blaugrana ha marcat, encara que Rodríguez ha estat titular.

Amb gols de Kike (min. 2) i Álvaro (min. 16), la selecció espanyola ha marxat amb un còmode 0-2 al descans, marcador que s’ha vist incrementat a la represa amb gol de Daniel en el minut 30. El matx ha estat més aviat avorrit. Els libis, que actuaven com a locals, han vist dues targetes grogues, mentre que el blaugrana Fernandao ha vist l'única targeta groga de la selecció espanyola. Ara, els jugadors que entrena José Benancio ja sumen quatre punts.

Cristian segueix inèdit

De moment, l’únic jugador blaugrana que no ha disputat ni un sol minut en aquest Mundial del Brasil és el porter Cristian. S’espera, però, que en els propers compromisos tingui alguna ocasió de debutar en la cita mundialista, malgrat que el sorprenent empat ( 3-3 ) de la jornada inicial ha trastocat una mica els plans del seleccionador espanyol.