Futbol sala

23.09.2008 09:35

Hat-trick de Fernandao

El pivot del FC Barcelona, Fernandao, va tornar a demostrar la seva capacitat de cara al gol. En el partit que va enfrontar ahir la selecció estatal amb Tailàndia, el blaugrana va marcar tres dels vuits gols de la selecció espanyola.

Però no només Fernandao va estar encertat de cara a porteria, el capità blaugrana Javi Rodríguez va marcar dos gols per ajudar l’equip entrenat per José Venancio a vèncer els tailandesos per vuit gols a zero.

Darrer test

El partit contra Tailàndia era el darrer compromís dels jugadors blaugrana que estan sota la disciplina de la selecció estatal abans de viatjar a Brasil per a la disputa del Campionat del Món. Repetint el rival a què ja van vèncer dijous, els blaugranes van fer cinc dels vuit gols del combinat estatal.

Fernandao va sortir concentrat a la pista i ja en el minut dos de partit va obrir el marcador d’un xut llunyà. La dinàmica del partit era favorable als homes entrenats per Venancio i a poc a poc van anar caient els gols.

Sentenciat al primer temps

QM3D8597.jpgEl 4 a 0 va ser també de Fernandao al minut 10 de la primera part i quatre minuts més tard va arribar el 5 a 0 de la mà del capità blaugrana, Javi Rodríguez, des de dins de l’area.

La segona part s’iniciava amb un 6 a 0 al marcador, fet que demostrava la superioritat espanyola, però els jugadors blaugrana no es van relaxar i van marcar els dos gols que es van veure en el segon període.

Una errada defensiva de Tailàndia, la va aprofitar Javi Rodríguez per, des de la seva pròpia pista, marcar el 7 a 0. El colofó al festival golejador blaugrana va venir amb el tercer gol de Fernandao. Un gol ‘marca de la casa’ on el pivot blaugrana va rebre d’esquena a la porteria, va aguantar el defensor i un xut creuat va posar el definitiu 8 a 0 al marcador.
Rumb a Brasil
Després del darrer amistós disputat ahir, els homes de José Venancio partiran dijous dia 25 cap a Brasil. Fernandao, Cristian i Javi Rodríguez debutaran al Campionat del Món el dimecres, 1 d’octubre, contra Iran a les 10.30 h (hora catalana).