Futbol Sala

26.08.2008 22:47

Fernandao, letal (2-2)

Carles Cascante

Bona estrena de l’equip de Marc Carmona en el primer partit de la Lliga 2008/09. El Barça ha tret un valuós empat de la difícil pista del Benicarló després d’anar perdent molt estona per 2-0. Fernandao ha estat l’autor dels dos gols blaugrana.

El davanter centre brasiler ha celebrat la seva inclusió a la llista que el seleccionador espanyol ha fet pública aquest dimarts per participar en el proper Mundial. Deives i Lolo han avançat els seus amb els gols marcats als minuts 5 i 26, però, superat el primer tram de la represa, el Barça ha reaccionat de la mà de Fernandao, que ha marcat els seus dos gols entre els minuts 38 i 39.

Debuts de Sánchez i Saad

El matx ha estat, també, una bona ocasió per poder veure com es van compenetrant amb els seus companys els dos nous, Jordi Sánchez i Saad. Aquest, juntament amb Fernandao i Javi Rodríguez, ha estat un dels tres jugadors barcelonistes que han vist targeta groga.

Tornant al partit en si, el Barça s’ha vist ràpidament sorprès pel gol inicial de Deives. El gol ha estat fruit d’una errada defensiva, de la mateixa manera que ha passat en el segon, quan feia ben poc que havia començat la segona meitat i els locals aconseguien el 2-0. El Barça, però, ha seguit trenant jugades d’atac sense fortuna i quan ja semblava que seria molt complicat treure algun punt ha emergit la figura de Fernandao. El brasiler s’ha vist afavorit per l’aposta de Carmona de jugar atacs de cinc, que han provocat que en tan sols un minut el Barça empatés el matx.
LA FITXA
BENICARLÓ, 2
FC BARCELONA, 2

Benicarló: Leandro, Vadillo, Valença, Salgado, Jabá –cinc inicial-, Isco, Xapa, Fali, Lolo (1) i Deives (1).

FC Barcelona: Sedano, Chico, Rodríguez, Saad, Fernandao (2) –cinc inicial-, PC, Juan Carlos, Cáceres, Igor i Sánchez.

Gols: 1-0, Deives (min. 5); 2-0, Lolo (min. 26) ; 2-1, Fernandao (min. 38), 2-2, Fernandao (min. 39).

Àrbitres: Sanzol Goñi i Urdanoz Apezteguia.