Futbol sala

20.06.2009 10:41

ElPozo Múrcia, campió de Lliga

La Lliga Nacional de Futbol Sala ja té campió de la temporada 2008/09. ElPozo Múrcia ha aconseguit el títol després de batre l'Inter Movistar per 7 a 2 en el segon partit de la final, disputat al Palacio de los Deportes de Múrcia.

El primer matx de la sèrie va finalitzar amb un ajustat 2 a 3 a Alcalá de Henares. El segon partit va ser molt més cruel per als madrilenys. Un contundent 7 a 2. L'autèntica estrella de l'enfrontament va ser Vinicius, que va marcar cinc dels set gols del seu equip.

Superiors de principi a fi

El campió va saltar a la pista amb les idees ben clares. No podia allargar més l'espera i divendres era el dia perfecte conquerir el títol. Des del començament del matx, els murcians van marcar el ritme del partit i es van mostrar molt superiors en totes les facetes del joc. Amb una autèntic mur davant la porteria, ElPozo no va donar treva al rival. En el minut 8, Wilde va obrir el marcador però set minuts després Betao va fer pujar l'empat a l'electrònic (1-1). El millor encara havia d'arribar. Un inspiradíssim Vinicius va entrar en acció i, amb dos gols en un minut, va sentenciar el primer període (3-1).

Wilde va foradar novament la porteria contrària. Un 4 a 1 que deixava francament difícil l'eliminatòria a l'Inter. Els d'Alcalá de Henares van optar aleshores per jugar amb porter jugador. En la primera badada, els de Duda van aprofitar per fer el cinquè de la tarda, una vegada més de la mà de Vinicius. Schumacher va ser l'autor del segon i últim gol dels madrilenys a quatre minuts per finalitzar el partit. Encara no estava tot dit. Però aleshores va aparèixer Vinicius, que va fer que el Palacio de los Deportes de Múrcia esclatés d'alegria quan va marcar dos gols més per sentenciar el títol de Lliga.
Màxim golejador del torneig
Per a Vinicius aquesta ha estat una temporada doblement especial. A més del títol de Lliga, el brasiler tanca l'any esportiu com a màxim golejador de la competició després de marcar 46 gols.