Futbol sala

17.05.2009 13:41

Mal inici (6-4)

El Barça Mobicat no ha començat bé el play-off. Els blaugranes han caigut en el primer partit dels quarts de final a la pista madrilenya del Pinto. Ara hauran de guanyar els dos propers partits a casa.

Per alguna cosa diuen que és l’equip revelació de la temporada. El Tien21 P. Milenium Pinto, recent ascendit a la Divisió d’Honor aquesta campanya, va acabar la fase regular a la sisena posició i es va classificar per al play-off. I en el primer partit ha aconseguit posar l’eliminatòria al seu favor guanyant el primer partit de quarts de final davant del favorit, el Barça Mobicat.

Efectivitat del Pinto

El Pinto ha sortit convençut de les seves possibilitats, i de seguida ho ha vist reflectit en el marcador. Als cinc minuts, Retamar ha inaugurat el marcador. Aquest gol ha obligat el Barça Mobicat a intensificar l'atac, tot i que no ha estat encertat de cara a la porteria madrilenya.

Als 10 minuts, el pitxitxi de l’equip, Fernandao, ha aconseguit l’empat, però per poc temps. Només un minut després, Luis tornava a posar l’equip local per davant en una gran jugada de pivot. els madrilenys han estat molt efectius, ja que en només sis xuts a porteria que han provat a la primera part, n’han marcat quatre.

El tercer ha estat en una jugada al contraatac, que ha finalitzat Sergio poc després que Javi Rodríguez fes el segon per al Barça Mobicat. I quan faltaven pocs segons per a la mitja part, l’àrbitre ha xiulat un doble penal molt rigorós per una falta de Carlos Muñoz. Fabían ha anotat des dels 10 metres i ha fet pujar el 4-2 abans d'arribar al descans.

Fernandao porta l’esperança

A la represa, les coses han continuat de cara per als jugadors de Luis Fonseca. En el primer minut de la segona part, Fabián ha aconseguit el 5 a 2. El Barça Mobicat no ha defallit en cap moment i ha continuat buscant la porteria rival.

A poc més de vuit minuts per al final, Marc Carmona ha arriscat traient porter-jugador. Una decisió encertada que han sabut jugar molt bé els blaugranes. De fet, ha estat en atac de cinc com Fernandao ha aconseguit retallar les diferències a només un gol, amb dues dianes en dos minuts. Encara hi havia partit.

Expulsió injusta

Però a falta de dos minuts per al final, ha arribat la jugada decisiva que ha acabat decidint el partit. En una jugada de contraatac del Pinto, Igor ha fet caure l’últim jugador de l’equip madrileny i ha desviat la pilota. L’àrbitre, en una decisió molt rigorosa, ha mostrat la targeta vermella directa a Igor. Això ha significat haver de jugar els dos últims minuts amb un jugador menys. Tot i aquesta inferioritat numèrica, el Barça Mobicat ha plantat cara i ha disposat d'alguna ocasió d’empatar el matx. Amb el temps gairebé exhaurit, Fabián ha sentenciat el matx amb el sisè i definitiu.

Ara el Barça Mobicat té l’obligació de guanyar els dos propers partits, que es disputaran al Palau Blaugrana.

PINTO, 6
FCB MOBICAT, 4

Tien21 P. Milenium Pinto: Gus, Contreras, Fabián, Retamar i Hugo -cinc inicial-, Raúl Campos, Matamoros, Sergio

FC Barcelona Mobicat: Paco Sedano, PC, Igor, Saad i Fernandao -cinc inicial-, Chico, Carlos, Javi Rodríguez, Jordi Sánchez

Gols: 1-0, Retamar (5’); 1-1, Fernandao (10’); 2-1, Luis (11’); 3-1, Sergio (15’); 3-2, Javi Rodríguez (18’); 4-2, Fabián (19’); 5-2, Fabián (21’); 5-3, Fernandao (32’); 5-4, Fernandao (34’); 6-4, Fabián (40’)

Àrbitres: Peña Díaz i Peña Gómez