09.05.2009 20:33

Derrota al camp del líder (3-2)

Cristina Collado

El Barça Mobicat ha caigut a l’última jornada de la Lliga regular davant el líder de la competició, ElPozo Múrcia. Els blaugranes s’enfrontaran als quarts de final a l’equip revelació, el Pinto.

L’última jornada de la fase regular ha mantingut ElPozo Múrcia com a líder de la competició. Els murcians han remuntat el 0 a 1 aconseguit per PC en els primers minuts i s’han endut la dotzena victòria a la seva pista, on només han perdut un partit. El Barça Mobicat no es jugava res a la classificació, ja que feia jornades que tenien matemàticament la tercera plaça.

El rival als quarts de final que començaran el cap de setmana que ve serà el Tien 21 Millenium Pinto, que ha acabat sisè després de guanyar el Gestesa Guadalajara a l’última jornada.

PC obre la llauna

ElPozo Múrcia ha sortit en tromba. Mauricio ha tingut una claríssima ocasió en la primera aproximació del conjunt murcià, però la pilota s’ha estavellat al pal esquerre de la porteria defensada per Paco Sedano. Poc després, Saad Assis ha enviat també la pilota al pal.

Tot i l’empenta dels locals, ha estat el Barça Mobicat qui ha inaugurat el marcador. Als quatre minuts, PC ha enviat la pilota al fons de xarxa amb un xut al segon pal. ElPozo Múrcia ha continuat atacant i atacant la porteria blaugrana. El pitxitxi Wilde ha enviat una segona pilota a la fusta, i Ciço ha intentat sorprendre Sedano. Però el conjunt entrenat per Marc Carmona ha recuperat la contundència en defensa que l’ha caracteritzat al llarg de tota la temporada i ha impedit que ElPozo marqués. Ni Álvaro, amb un xut directe de falta en els últims segons, ha pogut fer l’empat. Igor hauria pogut ampliat l’avantatge per al seu equip amb un altre xut que ha enviat al pal.

Wilde empata

La segona part ha començat igual que la primera, amb una pilota al pal. Ha estat novament el pitxitxi Wilde qui no ha tingut sort i ha estavellat la pilota al pal. Paco ha tornat a desviar un xut de falta directa, aquesta vegada llançada per Ciço. Però finalment ElPozo ha vist recompensada tanta insistència i el màxim anotador de la Lliga, Wilde, aquesta vegada sí, ha trobat un forat a la porteria blaugrana.

Amb l’empat a un en el marcador, ElPozo ha pressionat molt més. Kike, des del seu propi camp, ha mirat de sorprendre Sedano amb un xut llunyà. I ha estat a punt de fer-ho, ja que la pilota ha picat al travesser.

Quan mancaven sis minuts i mig per al final, ElPozo ha arribat a les cinc faltes. I tot just després, Mauricio, a la mitja volta, ha posat el seu equip per primera vegada per davant en el marcador.

Sentència final

El Barça Mobicat ha tingut una doble gran ocasió de gol. Primer Carlos Muñoz ha rebut una passada entre línies d’esquena a porteria, però el seu xut l’ha desviat Juanjo. El rebot llunyà l’ha recollit Jordi Sánchez, que ha posat a prova el porter Juanjo.

I a tres minuts per al xiulet final, Javi Rodríguez ha assumit el paper de porter-jugador. Malauradament, en la primera pèrdua de pilota dels blaugranes Ciço ha batut el capità sota els pals. L’aposta del Barça Mobicat ha continuat amb atac de cinc, i així ha arribat el gol de Jordi Sánchez a dos minuts per al final. Però no s’ha aconseguit l’empat i s’ha arribat al final amb la victòria del líder per 3 gols a 2.
ELPOZO MÚRCIA, 3
FCB MOBICAT, 2

ElPozo Múrcia: Juanjo, Ciço, Álvaro, Vinicius i Mauricio –cinc inicial–, Raúl, Kike, Saúl, Marcelo, Wilde

FC Barcelona Mobicat: Paco Sedano, PC. Javi Rodríguez, Saad i Fernandao –cinc inicial–, Carlos, Igor, Jordi Sánchez, Juan Carlos López

Gols: 0-1, PC (4’); 1-1, Wilde (24’); 2-1, Mauricio (34’); 3-1, Ciço (37’); 3-2, Jordi Sánchez (38’)

Àrbitres: Del Pozo García i López Jiménez