12.04.2009 13:41

Al play-off com a caps de sèrie (0-7)

El Barça ha aconseguit una victòria importantíssima contra el Manacor. El triomf dóna matemàticament als blaugrana una plaça com a caps de sèrie en el play-off per al títol. Javi Rodríguez, Fernandao (3), Carlos i PC (2) han estat els golejadors.

El Fisiomedia Manacor buscava els tres punts per sortir de la zona baixa de la classificació i l'equip de Marc Carmona per seguir lluitant per la segona plaça i, a més, classificar-se directament per als play-off com a caps de sèrie. Dues raons importants per les quals lluitar i que al final s'han decantat del costat barcelonista.

Després d'una primera meitat molt igualada, el FC Barcelona ha estat capaç de superar els problemes ofensius i afusellar la porteria contrària. La recta final ha estat determinant. L'atac de cinc dels locals s'ha vist frustrat per la defensa barcelonista, que ho ha aprofitat per marcar cinc gols en els set últims minuts. Victòria contundent i treballada.

Només un gol

barcelona_106_copia.jpgLa primera meitat ha estat marcada per la igualtat entre els dos equips. Les errades ofensives del Barça Mobicat, que no ha estat precís en la passada, han fet que el marcador no es bellugués fins al minut 18, quan Javi Rodríguez ha marcat un gol de falta directa. Tot i així, als blaugrana els costava molt entrar en el partit i no s'han acabat de trobar còmodes a la pista. Per la seva banda, el Fisiomedia Manacor no ha deixat d'intentar-ho. Sort de la defensa del FC Barcelona, que ha estat molt sòlida i atenta. Amb un 0 a 1 s'ha arribat al descans.

Allau de joc

El conjunt blaugrana ha mostrat una cara molt diferent en el segon temps. Amb una clara millora ofensiva i amb la mateixa consistència defensiva, el Barça Mobicat s'ha apoderat del control del matx. Amb el 0 a 2 de Fernandao, els locals han accelerat el ritme, però els ha servit de ben poc. Això passava al minut 26 i, set minuts després, començava un autèntic festival de gols.

L'atac de cinc amb porter jugador dels locals i el fet de jugar en inferioritat durant determinants moments, a causa de l'expulsió de dos jugadors que han vist la targeta vermella (Glaubert i Beto), han estat decisius. Carlos posava el 0 a 3 en el marcador i Fernandao se sumava a la festa amb el quart gol per al Barça Mobicat. En un minut (37'), Fernandao segellava un matí perfecte amb dos gols consecutius. Els mallorquins s'han ensorrat i no han sabut reaccionar. En els últims instants, PC ha marcat el seu segon gol i el setè i definitiu per al conjunt blaugrana.

FISIOMEDIA MANACOR, 0
FC BARCELONA MOBICAT, 7

Fisiomedia Manacor: Toñete, Jedson, Gréllo, Óscar Redondo, Beto, cinc inicial, Jesús Illán, Fabiano, Tirado, Glauber, Miguelín i Paulinho.

FC Barcelona Mobicat: Paco Sedano, PC, Chico, Javi Rodríguez, Fernandao, cinc inicial, Juan Carlos López, Carlos, Igor i Jordi Sánchez.

Gols: 0-1, Javi Rodríguez (min. 18); 0-2, Fernandao (min.26); 0-3, Carlos (min. 33); 0-4, PC (min. 35); 0-5, Fernandao (min.37); 0-6, Fernandao (min. 38); 0-7, PC (min. 40)

Àrbitres: Martínez Segovia i Ponce Medero.