Futbol sala base

07.04.2009 10:40

Bon paper abans del descans

Els quatre equips de la base del futbol sala han guanyat els seus partits aquest passat cap de setmana, i per golejada. Només el cadet no ha disputat partit. Ara, descansen tots per Setmana Santa.

El pròxim cap de setmana el Barça Mobicat té partit però els seus equips filials sí que podran disposar d’uns dies de vacances. Abans de l’aturada, però, han fet els deures i han guanyat els seus partits.

Sènior B: Molt superiors (7-1)

L’equip Sènior es va imposar el Deportivo Andorra per un contundent 7 a 1. Els jugadors d’Alberto Adamuz van ser molt superiors des de l’inici del partit. El partit el van iniciar amb una gran intensitat i de seguida es van posar 2-0 a favor. La primera part va acabar amb el tercer gol d’Axel, però podrien haver estat molts més si es tenen en compte els contraatacs dels blaugranes i les pilotes al pal.

A la represa, el guió va ser el mateix. Gran domini del Barça i tímid intent dels rivals per avançar la seva defensa i pressionar la sortida de pilota dels blaugranes. L’equip Sènior B va sentenciar ja el partit amb el 5-0. Els andorrans van fer aleshores el gol de l’honor en una jugada en què el Barça va marcar en pròpia porta. Al final, el partit va concloure 7 a 1 i amb el Barça a la quarta posició.

Juvenil: Doble victòria

Els juvenils van guanyar els dos partits que tenien del grup 6 de la Lliga nacional Juvenil. 11 a 0 es van imposar els jugadors d’Albert Canillas el Bosco Rocafort i 12-0 el Lloret Costa Brava. Dues victòries que refermen els juvenils a la primera plaça a falta de tres jornades.

Infantil: Nova victòria del campió (6-1)

L’equip infantil ha tornat a guanyar. Ja fa dues jornades que els jugadors d’Adrià Fabregat es van proclamar campions de la Lliga de Divisió d’Honor, però tot i això no afluixen. Aquest passat cap de setmana es van imposar per 6 gols a 1 el FS Montcada en un partit força lent. Al descans, guanyava l’equip infantil per 2 gols a 0. I a la represa es van col•locar de seguida 6-0. A falta de 30 segons per al final, el Montcada va fer el gol de l’honor.

L’infantil juga aquest dimarts els vuitens de final de la Copa Catalunya. Ho farà a partir de les 19:00 h al Poliesportiu Teresa Maria Roca contra el Futsal Mataró.

Aleví: Es mantenen segons (9-0)

Els alevins es van imposar amb contundència el FS Vilassar de Mar. 9 a 0 van guanyar els jugadors de Gerard López que mantenen la segona posició de la taula.