27.03.2009 22:46

Remuntada lluny del Palau (1-4)

Cristina Collado

El Barça Mobicat ha guanyat a la pista de l’MRA Navarra, on no havien guanyat mai. Els de Marc Carmona han remuntat el marcador en contra i mantenen la segona posició.

Han començat perdent, però el caràcter i la qualitat d’aquest Barça Mobicat els ha fet remuntar un partit que, amb les estadístiques a la mà, semblava difícil de guanyar. En les últimes visites a la pista del MRA Navarra el conjunt blaugrana només havia estat capaç d’aconseguir un empat. Aquest divendres, però, aquest Barça ha demostrat perquè és un clar candidat a lluitar pel títol de Lliga. Ha remuntat un 1-0 en contra i manté la segona posició que ocupava a la Divisió d’Honor.

El Xota s’avança

El conjunt local ha començat amb l’MRA insistent buscant la porteria rival. Cristian ha hagut d’intervenir en més d’una ocasió per evitar que els jugadors d’Imanol Arregui s’avancessin en el marcador. Una de les més clares ha estat un xut de Pablo després d’una passada en diagonal de Lukaian, que ha tornat després de recuperar-se de la seva lesió al peu.

Per part del Barça Mobicat, el pal de Fernandao als vuit minuts de joc ha estat l’ocasió més clara. Ha estat després d’aquest avís del Barça quan ha arribat el gol local. En un ràpid contraatac, Eseverri ha servit en safata mig gol a Pablo que ha definit al segon pal.

Fernandao capgira el marcador

PATL8146.JPGEls de Marc Carmona han reaccionat ràpidament. Juan Carlos López primer i Igor poc després, amb un gran xut gairebé impossible, han tingut opció d’empatar el matx. A la porteria contrària, novament Cristian Domínguez ha demostrat uns grans reflexos desviant un potent xut llunyà de Rafa.

I de les botes del pitxitxi de l’equip, Fernandao, ha nascut la jugada del gol de l’empat. El pivot blaugrana ha servit una pilota enrere perquè Carlos Muñoz rematés a plaer des de la frontal. Un minut després, ha estat el mateix Fernandao l’autor del segon gol. Saad ha recuperat una pilota a la banda esquerra i ha cedit en diagonal per a Fernandao, que pujava rapidíssim al segon pal. El porter Juanito no ha pogut fer res per aturar la pilota. Al descans s’ha arribat amb aquest resultat d’1 a 2.

Control a la segona part

El segon temps s’ha iniciat amb més control del partit per part del FC Barcelona Mobicat. Una gran actuació de Cristian i els pals –fins a quatre pilotes han enviat els navarresos a la fusta– han evitat que els d’Imanol Arregui igualessin la balança. Lukaian ha estat el jugador més perillós del conjunt local.

Passada la mitja part de partit, Jordi Sánchez ha ampliat distàncies amb el tercer. Aquest gol ha condicionat el joc del Xota, que ha hagut de recórrer al porter-jugador per mirar de superar la porteria blaugrana. Ha estat Lukaian qui ha assumit aquest rol. Instants abans, Joel havia enviat un doble penal al pal.

Però en el joc de cinc, la defensa del Barça s’ha mantingut tan infranquejable com al llarg de tot el partit, i Cristian ha tornat a demostrar la seva qualitat. A falta de tres minuts per al final, Igor ha sentenciat el matx amb un gol a porteria buida. El marcador final ha estat 1-4.
Remuntada lluny del Palau  (1-4)
MRA NAVARRA, 1
FCB MOBICAT, 4

MRA Navarra: Juanito, Araça, Javi Eseverri, Osorio i Joel –cinc inicial–, Robert, Lukaian, Pablo, Uge, Rafa Usín

FC Barcelona Mobicat: Cristian, PC, Chico, Igor i Jordi Sánchez –cinc inicial–, Carlos, Javi Rodríguez, Saad, Fernandao, Juan Carlos López

Gols: 1-0, Pablo (9’); 1-1, Carlos (16’); 1-2, Fernandao (17’); 1-3, Jordi Sánchez (32’); 1-4, Igor (37’)

Àrbitres: Gutiérrez Lumbreras i Lope Díaz