21.03.2009 12:09

Nova pluja de gols

Els membres del FC Barcelona Mobicat continuen repartint gols amb les seves respectives seleccions al Preeuropeu de futbol sala. Tant Espanya (7-0) com Itàlia (0-3) guanyen el segon partit i es mantenen líders de grup.

El blaugrana Fernandao, autor de dos gols, un d'esperó, va ser un dels protagonistes de la superioritat ofensiva d’Espanya contra una lluitadora selecció de Kazakhstan. A més, el conjunt estatal continua sense encaixar cap gol en aquest Preeuropeu.

Còmoda victòria

En un partit amb un inici molt impulsiu, Espanya no va trigar ni deu minuts a foradar la xarxa rival. Dos gols matiners que van sortir de les botes de Kike i Fernandao van oinaugurar el marcador. Poc abans del descans, després d’una gran assistència de Dani Salgado, Torras ho aprofitava per fer l’última diana que aplanava el camí per als espanyols en aquest primer temps.
En la represa, va arribar el millor joc de l’equip estatal que, amb gran autoritat i un poder ofensiu molt efectiu, va aconseguir rubricar la golejada amb quatre dianes més, tres d’elles en només dos minuts. Dani Salgado va firmar el quart amb una bonica vaselina. Poc després va ser Álvaro qui, en una jugada de córner, no va desaprofitar l’oportunitat de marcar el cinquè. Fernandao, primer, amb una gran diana d'esperó, i Ortiz , de rebot, després, es van encarregar de tancar la golejada.

Saad tampoc falla

Saad Assís, l’altre blaugrana que es juga la classificació per al pròxim Europeu de futbol sala, no va decebre i va marcar el gol que obria la llauna en la victòria 'azzura' (0-3) en el duel entre Bielorússia i Itàlia. L’ala brasiler del FC Barcelona Mobicat ja va marcar en el primer partit del conjunt italià contra Geòrgia.

A un pas d’Hongria

Totes dues seleccions s’enfrontaran el diumenge, dia 22, en l’últim partit del Preeuropeu. Espanya ho farà contra Eslovènia, a les 18 h, amb la tranquil•litat de saber que l’empat és suficient per segellar el bitllet a l’Europeu d’Hongria. Per la seva banda, Itàlia s’enfrontarà a les 18 h contra Lituània.

LES FITXES DELS PARTITS
ESPANYA, 7
KAZAKHSTAN, 0

Espanya: Amado; Kike, Torras, J. Rodríguez, Borja -també van jugar- Juanjo, Ortiz, Eseverri, Álvaro, Lin, Dani Salgado i Fernandao.

Kazakhstan: Shamro; Kononenko, Dovgan, Khloponin, Terentyev -també van jugar- Nurghozin, Yessenamanov, Zhamankulov i Pengrin.

Gols: 1-0 Min.1: Kike, 2-0 Min 7: Fernandao, 3-0 Min 11: Torras, 4-0 Min 22: Salgado, 5-0: Min 33: Álvaro, 6-0 Min 34: Fernandao, 7-0 Min 35: Ortiz.