22.02.2009 10:44

Segons en solitari

Cristina Collado

La victòria del Barça Mobicat, sumada a l’empat d’ElPozo Múrcia a la pista de l’Azkar Lugo, deixa els blaugranes en la segona posició en solitari. Tenen 43 punts, dos més que els murcians.

Els jugadors de Marc Carmona viatjaran a Granada ocupant la segona posició de la Divisió d’Honor en solitari. La victòria aconseguida divendres a la pista del Futsal Cartagena ( 1-4 ) va deixar el Barça Mobicat segon a l’espera del que fes dissabte ElPozo Múrcia.

L’equip de Duda va empatar a cinc gols a la pista de l’Azkar Lugo. En el minut 39, Fernandinho va empatar ‘in extremis’ el matx i va esgarrapar un punt davant el vigent campió de Copa.

L’Inter continua líder

Ara, ElPozo Múrcia és el tercer classificat, amb 41 punts. El Barça Mobicat en té 43, mentre que el líder indiscutible és l’Inter Movistar, amb 51. Els madrilenys encadenen 18 jornades sense conèixer la derrota.
Un partit menys
Cal recordar, però, que tant ElPozo Múrcia com l’Inter Movistar tenen un partit menys que els blaugranes. El cap de setmana del 4 i 5 d’abril serà la jornada en què el Barça Mobicat descansarà.