Futbol sala

14.02.2009 19:29

Es trenca la bona ratxa (1-0)

Després de dos mesos sense conèixer la derrota, el Barça Mobicat ha trencat la bona ratxa de resultats a la pista del Pinto (1-0). La derrota d’ElPozo manté els blaugranes empatats a 40 punts amb els murcians.

El Barça Mobicat es manté a la part alta de la classificació tot i la derrota a la pista del Pinto. Són tercers amb 40 punts, els mateixos que ElPozo Múrcia, segons amb un partit més.

Màxima igualtat

LT4Y5722.JPGHa estat un partit molt igualat el què s’ha disputat al pavelló Príncep d’Astúries de Madrid. Tots dos equips han gaudit de bones i clares ocasions, però no les han materialitzat. La defensa blaugrana ha estat molt ben situada al llarg de tot el partit. En atac, però, el Barça Mobicat fallava en els últims metres. Fernandao ha tingut unes quantes bones ocasions a la primera part. També han tingut opcions d’inaugurar el marcador Igor i Saad Assís.

El Pinto s’avança

Als dos minuts de la represa, Hugo ha aconseguit l’únic gol del partit. Lluny de fer decaure els ànims a la banqueta barcelonista, els de Marc Carmona han mantingut la mateixa intensitat que a la primera part. I les mateixes ocasions, tot i que novament fallaven en l’última passada.

A falta de poc més de quatre minuts per al final, el Barça Mobicat ha buscat l’empat amb atac de cinc. Però ni així han finalitzat les accions a l’atac, tot i tenir-ne bones opcions. Finalment, el marcador s’ha mantingut amb la victòria local per la mínima: 1 a 0. Una derrota que manté el Barça Mobicat a la tercera posició de la Divisió d’Honor.