Futbol sala base

02.02.2009 12:51

Mantenen posicions

Els equips Sènior B, Juvenil, Infantil i Aleví van aconseguir una nova victòria aquest cap de setmana que els manté a tots quatre a les mateixes posicions. Només el cadet va perdre, i cau a la cinquena.

Continuen líders els juvenils, infantils i alevins. L’equip Sènior B manté la seva tercera plaça i el cadet ha quedat a la cinquena posició després de perdre aquest cap de setmana.

Sènior B: Es mantenen tercers (4-6)

L’equip Sènior B va guanyar a la pista de l’Alcorisa tot i no fer un gran partit. A la primera part, els jugadors d’Alberto Adamuz van intentar marcar el ritme del partit, i així van aconseguir avançar-se en el marcador en dues ocasions. L’Alcorisa va aconseguir empatar el partit en dues ocasions, a través de jugades al contraatac. Abans del descans, Roger va fer el tercer per al Barça. Aquest gol, afegit al quart que va aconseguir Alberto a l’inici de la segona van donar més confiança a l’equip. Tot i això, l’equip rival va aconseguir retallar distàncies amb el 3-4. Després d’un tram final del partit força intens, el Barça va mantenir la mínima avantatge i es va endur finalment la victòria per 4 gols a 6. Es mantenen, doncs, a la tercera posició de la taula.

Juvenil: A 5 punts del segon (4-5)

L’equip juvenil es va imposar en la batalla contra el segon classificat de la Lliga. Els blaugranes, primers, visitaven la pista del Marfil Santa Coloma, segon a la taula. La victòria del FC Barcelona els col•loca ja a cinc punts del seu màxim rival pel títol de lliga.

Els locals van fer una defensa avançada pressionant durant tota la primera part amb l’objectiu de no deixar jugar el Barça. Als nou minuts Eric va marcar l’1 a 0 després d’una bona jugada col•lectiva. Poc després i gràcies a una pèrdua de pilota, els locals van empatar. Però l’equip juvenil va reaccionar ràpidament marcant un gol en una transició ràpida ben finalitzada per Raúl Ceni. A quatre minuts per acabar la primera part va arribar l’1 a 3 gràcies a un bon gol de Juanito.

La segona part va començar amb bones ocasions per part dels dos equips, però va ser el Marfil Santa Coloma qui aconseguir marcar. Era el 2-3. Però igual que a la primera part, la resposta de l’equip d’Alberto Canillas no es va fer esperar, i Diego va sumar el quart. I poc després Sepe, amb una bona jugada personal, va posar el 2-5 al marcador. Semblava que el partit estava controlat pels blaugranes, però una mala decisió en una superioritat de tres contra un va propiciar un contraatac local on van marcar el 3 a 5. D’aquí fins al final els locals van pressionar molt i aprofitant un rebot dins l’àrea van marcar el quart. En els dos últims minuts, l’equip juvenil del Barça va saber defensar bé l’atac de cinc dels locals per aconseguir una victòria que no només fa que es distanciem en la classificació, sinó que els fa agafar confiança de cara aquesta segona volta.

Cadet: Cauen a la cinquena posició (1-6)

L’equip cadet va caure a casa davant Les Corts UBAE. L’equip entrenat per David Maturana va perdre per 1 gol a 6 i cau una posició a la Lliga. Ara són cinquens. Cal recordar, però, que els cadets tenen un partit pendent. És el què es va suspendre la setmana anterior a la pista del CFS Sagarra i que encara està pendent de data.

Infantil: Decidit a la mitja part (2-11)

Partit amb dues cares totalment diferents el què es viure el dissabte passat a la ciutat del Maresme, a Vilassar. La pista va condicionar molt el joc blaugrana. Era de petites dimensions i costava força trobar espais per realitzar les combinacions habituals que fa l’equip infantil. L'equip local es va avançar al minut u però això no va despistar el Barça, que va mantenir el seu nivell de joc i va fer una gran primera part. Al descans, ja guanyaven 1-9, amb gols de José Manuel Pérez (3), Ferran Plana (2), Pablo Beguer (2), Steve Ilembe i David Ortega.

A la segona part, el Barça es va relaxar en excés, un fet que el tècnic Adrià Fabregat demana reflexionar: “És una segona part molt fluixa que ens ha de servir per aprendre a no desconnectar-nos dels partits, una lliçó que sempre va bé aprendre a una pista de joc." El resultat a la segona meitat va ser de 1 a 2 amb gols de David Ortega i Ferran Plana.

Aleví: Millors a la segona part (8-2)

L’equip aleví va rebre el Ferran Sagarra a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un enfrontament que va ser molt disputat a la primera part. El Barça va sortir molt relaxat i els visitants es van avançar ràpidament. En una jugada d’estratègia des d’un còrner, el Barça va posar una altra vegada el marcador en taules. A la segona part el Barça va sortir amb més ambició i amb ganes de canviar la imatge de la primera part. I ho van aconseguint, marcant quatre gols en els primers, que van trencar el partit. A partir d'aquí el marcador es va moure fins el 8 a 2 final. Els autors dels gols van ser Sergio (2), Òscar, Marc, Jaume (2) i Nacho (2).