31.01.2009 11:10

Visita a la pista més ofensiva

Cristina Collado

El Barça Mobicat visita la pista del Carnicer Torrejón (18:15 h). És el segon màxim golejador de la Divisió d’Honor, i a casa seva és l’equip més efectiu de cara a gol. Però el Barça és la millor defensa.

Partit molt difícil el què afronta el Barça Mobicat aquesta tarda. A partir d’un quart de 7 de la tarda, els jugadors de Marc Carmona visiten la pista del Carnicer Torrejón, el segon equip més golejador del campionat de lliga. Ja en porta 66 gols a favor, els mateixos que l’Inter i només superats per ElPozo Múrcia, que en porta 76.

A casa, a més, els madrilenys són letals en el joc ofensiu. Són el màxim golejador a casa, amb 43 gols a favor. Tindran al davant un equip, el Barça Mobicat, que continua sent la millor defensa del campionat amb només 34 gols en contra. Una marca que els de Marc Carmona intentaran mantenir.

Com arriba el Barça

QM3D0097.jpg Rafa Muñoz ha causat baixa d’última hora per al viatge a Madrid. El pivot madrileny va patir dijous un esquinç al turmell dret i descansarà aquest cap de setmana. Carmona tampoc podrà comptar amb un altre pivot. És Igor, que continua recuperant-se de la seva lesió. Així doncs, és només Fernandao el pivot natural amb què pot comptar Carmona per a aquest partit.

El Barça Mobicat intentarà mantenir la ratxa bona dels últims partits. Ja són sis les jornades sense conèixer la derrota. En aquestes jornades, els blaugranes han sumat 16 dels 18 punts possibles. Una victòria no només els mantindria entre les tres primeres posicions, juntament amb Inter i ElPozo, sinó que augmentaria la distància respecte el quart classificat. I ja són 9 punts els què el separen del seu immediat perseguidor.

El rival

El Carnicer Torrejón ocupa la setena plaça de la taula amb 23 punts, 11 menys que el Barça Mobicat. Aquesta diferència a la classificació, però, no es preveu tan explícita sobre pista del pavelló municipal Jorge Garbajosa. Allà, els madrilenys han aconseguit guanyar set dels nou partits que han disputat, convertint-se en un dels equips més sòlids a casa. A més, al Jorge Garbajosa han puntuat davant els blaugranes en les dues últimes temporades: 1-1 la temporada 2006-07, i 4-1 la 2007-08.

Per a aquest partit, José Carnicer recupera a Kita, ja recuperat de la ruptura de fibres que l’ha mantingut allunyat de les pistes des de fa setmanes. D’entre la plantilla madrilenya destaca la presència del pivot Jaison, màxim anotador de l’equip amb 21 gols i un dels màxims del campionat. Porta els mateixos gols que el pitxitxi blaugrana, Fernandao.

Les frases dels protagonistes
Santiago Gea (2n Entrenador FCB Mobicat) : “Ells prefereixen jugar partits molt ràpids i amb poc control, per poder marcar ells el ritme del partit. Així tenen més fàcils les arribades.”

Paco Sedano (Jugador FCB Mobicat) : “Portem tot l’any treballant la defensa, i se’ns està donant bastant bé. Ara som l’equip menys golejat i això mentalment ens ajuda.”