Futbol sala

16.01.2009 23:38

Carmona: “S’ha vist un gran partit”

Cristina Collado

Era una pista molt difícil, però el Barça Mobicat ha sabut superar la prova, i amb nota. “S’ha vist un gran partit” afirma Marc Carmona, qui es mostra molt content per l’actitud dels seus jugadors.

El pavelló Pedro Delgado ha viscut un gran partit de futbol sala. Tant Barça Mobicat com Caja Segòvia han donat el millor de sí mateixos en un matx entre dos grans d’aquest esport. Aquesta és la valoració que en fa Marc Carmona: “S’ha vist un gran partit. Defensivament hem tornat a estar molt bé, i en atac, tenint en compte que ells apreten molt, també ho hem fet bé. Estic content per la feina feta i per la mentalitat.”

“Un plaer” jugar a Segòvia

El Caja Segòvia ha demostrat per què és un dels grans equips referents d’aquesta Lliga de Divisió d’Honor. Tot i rebre el gol matiner de Saad, als dos minuts de partit, no han decaigut en cap moment i han lluitat fins l’últim minut, amb porter-jugador: “A nosaltres ens ha donat confiança marcar tant d’hora, però el Caja Segòvia no s’ha arronsat. Ja sabíem que a casa seva és un gran equip. Nosaltres hem defensat bé l’atac de cinc, però tot i això han tingut opcions de marcar”, analitza el tècnic blaugrana.

Pel que fa al pavelló Pedro Delgado, ple a vessar per rebre el Barça Mobicat, Marc Carmona ha assegurat que “és un plaer jugar aquí”.

Amplien distàncies amb el quart

IMG_6747.JPGA l’espera del què faci aquest dissabte l’Inter Movistar davant el Fisiomedia Manacor, aquesta victòria permet el Barça Mobicat dormir aquest divendres com a colíder de la Divisió d’Honor. Els blaugranes estan empatats a 33 punts amb el conjunt madrileny. Un fet davant el qual el tècnic Marc Carmona resta importància: “És anecdòtic. Encara queden 12 partits i 36 punts en joc. Queda molta lliga encara.”

Per damunt d’aquest colideratge, el què més valora Carmona és la distància que ja tenen amb el quart classificat (posició que de moment ocupa el Caja Segòvia amb 26 punts): “Estem a set punts del quart classificat, i això sí que m’agrada.”
Diumenge, entrenament
Marc Carmona demana ara “gaudir d’aquesta victòria”. Només tindran, però, dissabte per gaudir-ne perquè diumenge l’equip torna als entrenaments. Amb la Copa d’Espanya a l’horitzó, el Barça Mobicat es prepara ja físicament per aquesta cita. És per això que el cos tècnic ha planificat per diumenge a les 12 un entrenament al Palau Blaugrana.

Serà en aquell moment quan començaran a preparar el següent partit, dissabte 24 al Palau contra el Gestesa Guadalajara (16:30 h).