15.12.2007 21:06

Ràbia al Palau (2-4)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha perdut davant del Playas de Castelló en un partit molt travat. PC ha estat expulsat, i Javi, lesionat durant uns minuts. Els blaugranes continuen tercers.

_DSC5714.jpgEl partit ha començat amb un reconeixement del club envers dos dels seus jugadors internacionals. El FC Barcelona ha regalat una placa a Cristian Domínguez i Javi Rodríguez per haver aconseguit el campionat europeu de seleccions. El directiu Josep Cubells els ha fet entrega de la placa. Cubells ha compartit aquest dissabte Llotja amb el directiu Toni Rovira, acabat d'estrenar com a responsable de l’hoquei.

El Playas mossega

El partit ha començat amb un Playas que a sortit a totes. L’equip de Fran Torres han comptat amb tres ocasions pràcticament consecutives que ha pogut salvar el porter blaugrana, encara que amb alguna dificultat, com en el tercer xut de Paulinho, que Cristian ha hagut d’aturar en dos temps. Al Barça li ha costat, als primers compassos del partit, trobar espais per penetrar a l’àrea castellana. Tret d’un xut poc perillós de PC, les ocasions ha continuat sent per al Playas, que aconseguia dirigir contraatacs molt perillosos.

Fins que ha arribat el gol. Pablo ha inaugurat el marcador als vuit minuts en una acció desafortunada que a Cristian se li ha escapat de les mans.

Igor obre espais

qm3d6417.jpgLa presència del jove pivot blaugrana ha donat molta mobilitat a l’atac barcelonista. Els de Carmona han començat a trobar-se més còmodes dins l’àrea rival, i les ocasions han començat a arribar. Un potent xut de Dani Fernández, seguit d'un altre d’Igor, han estat els primers avisos del Barça. I al minut 14 ha arribat l’empat, obra del capità, Javi Rodríguez. Els blaugranes han tingut a partir d’aleshores les millors ocasions, com un xut al pal de Juan Carlos López i els dos xuts de Fernandao i Igor. Al final, empat a un al descans.

Gol, expulsió i lesió

qm3d6383.jpgA la represa, el partit s’ha reiniciat amb un Playas més calmat i un Barça Senseit amb més control de pilota. Tot i això, els de la Plana han continuat creant perill a la porteria defensada per Cristian. El porter blaugrana s’hi ha lluït desviant un xut de Rafael. Poc abans, el porter del Playas havia fet el mateix amb un potent xut de Juan Carlos López. Però res hi ha pogut fer amb el xut d’Igor. Després d’una gran jugada individual, el pivot brasiler ha afusellat la porteria defensada per Sergio.

El mateix Igor ha evitat, pujant ràpidament a la seva àrea, un contraatac del Playas. A partir d’aquest moment el partit s’ha descontrolat. PC ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. Javi ha patit una forta entrada de Rafael i ha hagut de ser retirat en llitera de la pista. Després d’una primera exploració, els serveis mèdics han informat que té un traumatisme lleu al pòmul.

El pitjor final

qm3d6422.jpgI mentre el Barça Senseit complia els dos minuts reglamentaris amb només tres jugadors de camp per l’expulsió de PC, el Playas ha empatat mitjançat Dani Salgado. I, poc després, el 2 a 3, obra de Pablo. Amb aquest panorama, Fran ha assumit el rol de porter-jugador quan faltaven tres minuts i mig per al final. Però de seguida l’ha substituït Javi Rodríguez, que ha tornat al terreny de joc. Però els blaugranes han tingut el pitjor final. Fernandao ha enviat una pilota al pal, i des de camp propi Dani Salgado ha fet el definitiu 2 a 4.
FC BARCELONA SENSEIT, 2
PLAYAS CASTELLÓ, 4

FC Barcelona Senseit: Cristian, PC, Fran, Javi Rodríguez i Fernandao –cinc inicial-, Dani Fernández, Justo Cáceres, Igor, J. C. López, Pedrinho

Playas de Castelló: Sergio, Euler, Rafael, Dani Salgado i Paulinho –cinc inicial-, André, Pablo

Gols: 0-1, Pablo (8’); 1-1, Javi Rodríguez (14’); 1-2, Igor (39’); 2-2, Dani Salgado (34’); 2-3, Pablo (37’); 2-4, Dani Salgado (40’)

Àrbitres: Castro Borges i Garcia Hernández