12.12.2007 10:23

Ple de victòries

Els quatre equips del futbol sala base que han disputat partits aquest cap de setmana els han guanyat. L’infantil ha estat l’únic que no ha jugat, per complir jornada de descans.

La base del futbol sala puja amb força. Aquest cap de setmana han jugat quatre equips, el sènior B, el juvenil, el cadet i l’aleví, i tots han aconseguit la victòria. Pel que fa a l’infantil, els d’Adrià Fabregat han descansat aquest cap de setmana.

El sènior B, en forma

El Barça B cada vegada està més en forma. Així ho demostren el seu joc i els seus resultats. L’equip d’Alberto Adamuz ha golejat el Penya B. Montserrat per 8 gols a 2. La primera part va ser més discreta quant a resultat, ja que, tot i que el Barça va comptar amb bones accions d’atac, el marcador a la mitja part era de només 2 a 1.

La segona part va començar amb un ensurt, ja que els visitants van empatar amb un xut de falta directa. Però el Barça no es va desmoralitzar amb aquest gol, sinó tot el contrari: l’equip va créixer més. En només 15 minuts, els blaugranes van fer sis gols que van sentenciar el partit. Amb aquesta victòria, el Barça B continua en la tercera posició de la taula, empatat a 9 punts amb els dos primers.

El juvenil, intractable

L’equip juvenil encara és líder de la seva Lliga i continua golejant els seus rivals. La jornada passada van fer vuit gols al Ràpid Santa Coloma. Tot i això, el rival va oposar resistència. Així ho demostra la primera part, que va acabar amb un mínim avantatge dels blaugranes, 0 a 1. A la represa, però, el cansament es va notar en els locals, i els de Miguel Ángel Palomar ho van aprofitar per treure tota la seva potència ofensiva fins aconseguir set gols més. Juanito va fer un hat-trick, i Sepe, el juvenil que ha jugat alguna vegada amb el primer equip, va fer dos gols més i dues assistències de gol.

També continua líder el cadet. Els de David Maturana van golejar per 10 a 0 el Club Manresa en un partit disputat a la Ciutat Esportiva.

L’aleví manté el segon lloc

Després de la golejada de l’última jornada per 12 gols a 2 contra el Ràpid Santa Coloma, els alevins arribaven molt motivats al partit d’aquest cap de setmana. Nova victòria dels d’Àlex Pérez, que els manté en la segona posició de la taula. Els blaugranes es van imposar per 4 gols a 0 a l’Escola Pia Nayach Sabadell. El Barça va ser el clar dominador del partit, però les primeres oportunitats de gol no van tenir recompensa. L’Escola Pia es va dedicar a defensar únicament, tot i que no va poder evitar els quatre gols del Barça. Daniel i Oscar van marcar a la primera part. Stevee Ilembre i Nil Vinyals, al segon temps.