Futbol sala

08.12.2007 20:37

Punt positiu (1-1)

El Barça Senseit ha tret un punt de la pista de l’Azkar Lugo que el manté al capdavant de la Divisió d’Honor. Els blaugranes han inaugurat el marcador als sis minuts, però després no han pogut guanyar l’equip menys golejat del campionat.

A la pista gallega encara no hi havia guanyat cap equip. El Barça Senseit, tampoc. Tot i que Javi Rodríguez ha obert el marcador amb un gol matiner als sis minuts de partit, l’Azkar Lugo ha fet valer la seva qualitat d’equip menys golejat del campionat i no ha deixat opció als blaugranes d’avançar-se en el marcador. Quan faltaven cinc minuts per al final, Mimi ha empatat el matx en una acció desafortunada. Al final, un punt per a cadascú que els manté entre els vuit primers classificats. Un punt que, com ha destacat Marc Carmona després del partit, “valorem molt positivament”. El Barça Senseit és tercer, amb 21 punts, a quatre del líder. Pel que fa als gallecs, són setens, amb setze punts.

Marca el capità

La primera part ha estat molt igualada, amb bones ocasions per als dos equips. Ha estat el Barça Senseit, però, el que ha inaugurat el marcador, mitjançant el seu capità, Javi Rodríguez. Després del 0 a 1, les oportunitats s’han succeït. Les més clares, les del Barça, que ha protagonitzat diversos contraatacs en superioritat numèrica, però no han acabat de finalitzar. Al descans s’hi ha arribat amb aquest avantatge per la mínima.

Bona defensa blaugrana

A la represa, el Barça ha abaixat una mica la intensitat ofensiva. Els de Bruno Garcia, per contra, han pressionat molt més. Tot i les envestides dels locals, però, els blaugranes han treballat molt bé en defensa. Però en una acció desafortunada, l’Azkar Lugo ha aconseguit l’empat. Mimi ha xutat des de fora de l’àrea una falta picada en curt per un dels seus companys amb la mala fortuna que Fran Serrano, intentant rebutjar-la, n’ha desviat la trajectòria i s’ha colat per sota les cames de Cristian. “Ha estat un empat just”, ha reconegut Carmona després del partit, ja que els gallecs han tingut més ocasions i més clares en aquest segon temps. Al final, empat a un.