Futbol sala base

05.12.2007 17:51

Tots, entre els quatre primers

Nova jornada de bons resultats a la base. El juvenil, el cadet, l’infantil i l’aleví van guanyar els seus partits respectius. Pel que fa al Barça B, va treure un important empat que el manté a la part alta de la classificació.

Després dels resultats d’aquest cap de setmana, els cinc equips de la base del futbol sala es mantenen entre els quatre primers classificats de les seves Lligues. Els juvenils i els cadets són primers; els infantils i els alevins, segons, i el sènior ‘B’ està empatat a punts amb el tercer classificat.

Empat valuós del sènior ‘B’

L’equip sènior va empatar a un gol al camp del Pinseque ‘B’. Va ser un partit igualat entre dos equips que van comptar amb moltes i molt bones ocasions de gol. La defensa dels d’Alberto Adamuz va ser impecable. En atac, els blaugranes fins i tot van enviar una pilota al pal al primer temps. Quan havia transcorregut un quart d’hora del partit, els aragonesos van inaugurar el marcador aprofitant una badada defensiva dels blaugranes. Però el Barça de seguida va empatar el matx mitjançant Marc, després d’una bona jugada col•lectiva al contraatac. Al segon temps, el Barça hauria pogut ampliar distàncies —Aitor va tenir un altre pal—, però no hi va haver encert al davant de la porteria. Al final, empat a un en un camp difícil. El FC Barcelona continua a la part alta de la classificació, on està empatat amb el tercer.

Golejada del juvenil

El juvenil va golejar per 13 gols a 0 el Jesús Maria en un partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La bona tasca defensiva dels de Miguel Ángel Palomar va ajudar que funcionessin millor a l’atac. Al descans, l’equip ja guanyava per 8 gols a 0. A la represa, cinc gols més van acabar de sentenciar el partit. Tres dels juvenils van contribuir a aquest resultat amb sengles hat-tricks. Són Roger, Raúl Ceni i Àlex. Aquesta golejada manté l’equip juvenil al capdavant de la classificació.

El cadet també continua líder de la seva Lliga. Els de David Maturana es van imposar al FS Garcia a domicili per 1 gol a 5.

L’infantil també goleja

L’equip d’Adrià Fabregat va ser molt superior al seu rival, el Manresa FS, al qual va golejar per 8-0. Al descans, l’equip ja havia fet tres gols. Va ser a la represa, però, que el Barça va sentenciar pràcticament el matx sumant tres gols més gairebé consecutius. Al final, dues dianes més van deixar el marcador definitiu de 8-0, i el Barça, com a segon classificat de la Lliga.

L’equip aleví també és segon. Els d’Àlex Pérez es van imposar amb contundència al FS Ràpid Santa Coloma per 12 gols a 2, i mantenen la seva plaça a la part alta de la classificació.