Futbol sala

30.11.2007 23:32

Primera derrota al Palau (3-5)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha perdut el seu primer partit al Palau davant del vigent campió de Lliga, ElPozo Múrcia (3-5). Els de Carmona han començat molt bé el matx, però en només quatre minuts el rival ha capgirat el marcador.

Després de gairebé un mes sense competició, la Lliga es reprenia amb un plat fort. Un partit, el Barça Senseit – ElPozo Múrcia, que es preveia molt complicat. I així ha estat. Tots i que els blaugranes han inaugurat el marcador i s’han pres un avantatge de tres gols, l’experiència i la qualitat dels murcians s’ha fet palesa a la segona part, en què han capgirat el marcador i s’han emportat els tres punts. El Barça Semseit, doncs, perd el lideratge de la Divisió d’Honor. Ara són segons, amb 20 punts, a dos d’ElPozo.

Una gran defensa

qm3d0812.jpgDurant aquestes setmanes sense competició el cos tècnic ha incidit molt en la defensa, i a la primera part viscuda al Palau s’ha vist que la feina estava ben feta. ElPozo Múrcia només ha xutat cinc vegades a porteria, tractant-se, com és, de l’equip màxim golejador del campionat. Ha estat el Barça Senseit el que ha tingut més arribades a porteria i el que ha inaugurat el marcador. Ha estat en una jugada al contraatac dirigida per la banda dreta per Fernandao, que ha deixat el segon pal per a Juan Carlos López. El mateix ala blaugrana ha fet el segon gol del partit quan faltaven només 52 segons per a la mitja part, novament en una jugada al contraatac.

4 gols en 4 minuts

A la represa les coses pintaven bé per al Barça Senseit. El màxim golejador de l’equip, Dani Fernández, ha sumat el tercer, deixant un avantatge en el marcador que donava certa tranquil•litat als blaugranes. Però en futbol sala mai hi ha res decidit, i el partit d’aquest divendres n'ha estat una mostra clara. Álvaro, Wilde i Saúl, han marcat tres gols en només tres minuts, empatant, així, el partit. I abans que el Barça Senseit es pogués refer, Ciço ha posat per primera vegada el seu equip al davant en el marcador.

Porter-jugador infructuós

qm3d1087.jpgHa estat moment, doncs, de prendre decisions. El capità, Javi Rodríguez, ha assumit el rol de porter-jugador quan faltaven quatre minuts per al final. Però ElPozo ha estat molt ben tancat en defensa en aquests últims instants i als blaugranes els ha costat trobar espais. Tot i això, han tingut alguna oportunitat. Però quan encara hi havia opció d’empatar el matx, Wilde ha sorprès amb un xut que ha picat el pal de la porteria defensada ara per Javi Rodríguez, i ha entrat. Era el 3 a 5 definitiu.

Màxima assistència al Palau

qm3d0979.jpgEl Palau Blaugrana ha recollit aquest divendres una rècord d’assistència. 4.000 aficionats han gaudit de la millor Divisió d’Honor amb aquest partit entre el Barça Senseit i ElPozo Múrcia. De la mateixa manera han gaudit des de la Llotja del Palau els ja habituals jugadors de futbol. Deco ha tornat a viure en directe un partit de futbol sala, i també ho han fet Bojan Krkic i el jugador del Barça B Marc Crosas.

FC BARCELONA SENSEIT, 3
ELPOZO MÚRCIA, 5

FC Barcelona Senseit: Cristian, PC, Fran, Javi Rodríguez i Fernandao –cinc inicial-, J. C. López, Dani Fernández, Igor, Justo Cáceres i Rafa Muñoz

ElPozo Múrcia: Caio, Ciço, Raúl, Vinicius i Wilde –cinco inicial-, Kike, Mauricio, Álvaro, Saúl i Bácaro

Gols: 1-0, J. C. López (13’); 2-0, J. C. López (19’); 3-0, Dani Fernández (26’); 3-1, Álvaro (27’); 3-2, Wilde (28’); 3-3, Saúl (30’); 3-4, Ciço (32’); 3-5, Wilde (39’)

Àrbitres: Felipe Madorrán i Gereta Ramirez