Futbol sala

17.11.2007 16:45

Debut seriós (6-2)

La selecció espanyola de futbol sala ha deixat clares les seves intencions a l’Europeu de Porto. El combinat espanyol ha guanyat Ucraïna per 6-2 en la primera jornada del campionat.

Cristian Domínguez ha estat el porter suplent. El blaugrana ha vist des de la banqueta com els seus companys no han tingut més problemes dels previstos per desfer-se d’Ucraïna. La selecció espanyola ha golejat la república bàltica per 6-2 i mostra les seves cartes per optar al títol.

Marcelo ha inaugurat l’electrònic al minut 15 de joc. Tot i això, hi ha hagut ocasions prèvies per encetar el marcador. El jugador de Polaris World ha estat una de les grans armes que ha tingut la selecció espanyola. L’altra ha estat Kike. El tanca ha sumat el 2-0 dos minuts després que el seu company. Els homes que entrena José Venancio han badat segons després, i l’home més intuïtiu d’Ucraïna, Cheporniuk, ha pogut marcar el primer gol del seu equip. Amb el 2-1 s’ha arribat al descans.

Sentència a la represa

Precisament Cheporniuk ha firmat una de les jugades més atractives del seu equip. El jugador ha agafat la bola al seu camp i ha corregut tota la pista fins aconseguir el 2-2. Això ha estat als sis minuts de la represa.

Poc ha durat l’alegria per als ucraïnesos. Álvaro ha desfet l’empat 40 segons després. I, a partir d’aquí, l’atac-i-gol ha estat d’Espanya.

Javi Rodríguez ha combinat amb Kike. El d'ElPozo Murcia ha creuat la pilota de banda a banda fins que ha arribat als peus de Jordi Torras, que no ha fallat. 4-2 al minut 32 de partit.

El cinquè ha estat obra de Daniel. El dorsal 14 ha aprofitat per xutar a barraca. Excel•lent combinació de Marcelo per a Torras. Aquest últim ha deixat la bola als peus del jugador de l’Interviú, que ha batut Sukhomlinov. El porter ucraïnès ha posat la mà en l’acció següent. La selecció espanyola celebrava gairebé el 6-2 amb un xut de Marcelo que s’ha quedat a les portes d’entrar. Marcelo, però, sí que ha pogut marcar quan faltaven tres minuts per al final del partit. Amb el 6-2 s’ha tancat el matx, el debut d’Espanya a l’Europeu.

Els altres resultats

L’Europeu de Porto ja ha donat els primers resultats. En el grup A Portugal i Itàlia van empatar a 0, mentre que Romania es va desfer de la República Txeca per 4-8.

La selecció espanyola jugarà dilluns, dia 19 de novembre, la segona jornada. Serà contra Sèrbia.
LA FITXA
ESPANYA, 6
UCRAÏNA, 2

Espanya:
Luis Amado, Kike, Álvaro, Marcelo, Daniel –cinc inicial-, Ortiz, Javi Eseverri, Torras, Javi Rodríguez, Andreu, Werner

Ucraïna: Sukhomlinov, Cheporniuk, Khursov, Vakhula, Zmyatin –cinc inicial-, Iakunin, Silchenko, Sytin, Taranchuk

Gols: 1-0 min.15 Marcelo; 2-0 min. 17 Kike; 2-1 min. 17 Cheporniuk; 2-2 min. 26 Cheporniuk; 3-2 min. 27 Álvaro; 4-2 min. 32 Torras; 5-2 min. 34 Daniel; 6-2 min. 37 Marcelo

Àrbitres: Van Eekelen i Lemal