30.10.2007 13:47

Javi i Rafa, primer amistós amb victòria

El capità del Barça Senseit i el pivot blaugrana, que estan concentrats amb la selecció espanyola, han guanyat el primer partit amistós contra Romania (4-1).

La Selecció Espanyola va golejar Romania (4-1) en el primer dels dos partits amistosos que ambdós equips juguen aquesta setmana a Galícia. Tant Javi Rodríguez com Rafa Muñoz, que es va afegir a la selecció en l’últim moment per la baixa del pivot Marcelo, van poder gaudir de minuts al partit de preparació per a l’Europeu que es jugarà a Portugal al novembre.

S'imposen a la segona

Els de José Venancio López van ser molt superiors des de l’inici, tot i que no van ser capaços de sentenciar el partit fins a la segona part, en què van convertir tres dels quatre gols finals. Daniel va ser l’encarregat d’obrir el marcador després de transformar un penal. La dura defensa dels romanesos va plantar cara al conjunt espanyol, però tot i això, Borja, Andreu i Werner van tancar el marcador amb el resultat final de 4 gols a 1.

Javi i Rafa, aplaudint l'afició en l'última victòria del Barça Senseit contra el Leis
Segon amistós
La selecció espanyola torna a enfrontar-se a Romania dilluns, a partir de les 20.30 hores, a la localitat de Narón (A Corunya). Aquest és l’últim compromís dels internacionals blaugrana abans de la concentració prèvia al Campionat d’Europa que es disputarà a Porto (Portugal) del 16 al 25 de novembre. Els dos blaugranes s’incorporaran dijous a la disciplina del Barça Senseit per viatjar cap a Madrid per enfrontar-se al Móstoles 2008.