27.10.2007 18:16

La reacció val tres punts (4-2)

Cristina Collado

El Barça Senseit segueix a la part alta de la Divisió d’Honor després d’imposar-se al Leis Pontevedra al Palau. Els de Carmona han remuntat un marcador advers de 0 gols a 2.

El Barça Senseit ha remuntat un partit que s’ha posat de cara al Leis al minut 28, en què guanyaven per 0 a 2. Però els dos gols de doble penal de Dani Fernández han refet anímicament els blaugranes, els quals, mitjançant Rafa Muñoz i Dani, una altra vegada, s’han imposat per 4-2 i continuen segons a la taula a només un punt del Pozo.

Ronaldinho a la Llotja

qm3d9799.jpgLa novetat en aquest partit no ha estat només sobre la pista, amb el retorn de Rafa Muñoz i Pedrinho, sinó també a la Llotja. Ronaldinho ha volgut seguir de prop aquest partit del Barça Senseit. És ben coneguda l’afició dels brasilers pel futbol sala, ja que molts d’ells, inclòs Ronaldinho, van començar en aquesta disciplina. El davanter brasiler ja havia vingut la temporada passada a veure algun partit al Palau Blaugrana. Aprofitant que el partit de futbol és diumenge al Camp Nou, Ronaldinho no ha volgut perdre’s el partit de ‘futsal’.

Porter-jugador abans del descans

El partit ha començat bastant fluix d’intensitat. Tot i que el Barça Senseit ha tingut més possessió de la pilota, els blaugranes no han començat tan incisius en atac com acostumen a fer. Quan havien passat tres minuts, Javi ha xutat des de la línia de fons i la pilota ha picat a la part externa de la porteria. Ha estat l’ocasió més clara d’aquests primers minuts d’un Barça al qual ha costat més que mai finalitzar les jugades. Una de les millors ocasions l’ha tingut Pedrinho, quan ha xutat potent però fora de porteria. PC i Igor han provat sort, també.

qm3d9856.jpgEl Barça Senseit no ha comptat amb les ocasions de gol que acostuma, però tampoc n’ha tingut el Leis Pontevedra. Tomás de Dios ha decidit treure Pitu com a porter-jugador buscant marxar al descans amb alguna avantatge. Però s’ha arribat amb empat a zero.

El Leis creix

A la represa, el Barça Senseit ha sortit amb més empenta. Igor ha tingut una bona ocasió amb un xut des de la banda dreta, i Fran ha enviat una pilota al travesser. Però quan més bé estaven els blaugranes, ha arribat el gol del Leis. En una contra Rafita ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un xut al segon pal. Seguidament, Pitu ha tornat a la pista per repetir el 5 a 4. I així han aconseguit el segon. També en una jugada iniciada a la contra, Wagner ha fet el 0 a 2. A partir d’aquest moment, els blaugranes han viscut uns instants de desconcert, i el Leis, que continuava amb porter-jugador, ha tingut alguna altra bona ocasió.

Una altra vegada, Dani i els 10 metres

qm3d9858.jpgPerò ha tornat Dani Fernández, i el doble penal. La sisena falta del Leis ha donat l’oportunitat a l’ala-tanca blaugrana de retallar distàncies. I no ha fallat des dels deu metres. Tres minuts més tard, una altra falta dels de Tomás de Dios li ha tornat a donar aquesta oportunitat. Després de repetir el xut, perquè el porter l’havia tocat fora de l’àrea, Dani l’ha tornat a clavar. Ja ha fet sis gols de doble penal.

I un minut més tard, l’altre jugador que tornava després de dues setmanes lesionat, Rafa Muñoz, ha fet el tercer. I encara Dani Fernández ha tingut una altra oportunitat des del 10 metres. Aquesta vegada l’ha fallat, però ha aprofitat el refús del porter per fer el quart gol i definitiu .

LA FITXA

FCB SENSEIT, 4
LEIS PONTEVEDRA, 2

FC Barcelona Senseit: Paco Sedano, PC, Javi Rodríguez, Fran i Igor –cinc inicial-, Justo Cáceres, J. C. López, Rafa Muñóz i Pedrinho

Leis Pontevedra: Chenli, David, Pitu, Carlos Alberto i Wagner –cinc inicial-, Rafita, David Souto, Rober, Juan Puertas, Vega

Gols: 0-1, Rafita (26’); 0-2, Wagner (28’); 1-2, Dani (30’); 2-2, Dani (33’); 3-2, Rafa Muñoz (34'); 4-2, Dani (38')

Àrbitres: Herrero Ramos i Rubio Fajardo