13.10.2007 20:00

Líders! (9-3)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha guanyat per golejada (9-3) i amb un partidàs al Carnicer Torrejón. Els de Carmona encadenen la cinquena victòria consecutiva i són líders de la Divisió d’honor.

Era el primer partit sense Fernandao. Tampoc no jugava Pedrinho. I Rafa Muñoz ha deixat el terreny de joc en el minut 26 per un esquinç al turmell dret. Tot i això, el Barça Senseit ha golejat el Carnicer Torrejón amb 9 gols que han fet gaudir els aficionats del Palau, no només per l’efectivitat amb vista a porteria, sinó també pel joc que han ofert els blaugranes. Gràcies a aquesta victòria, la cinquena de consecutiva, ja són líders de la Divisió d’honor, empatats a 13 punts amb l’MRA Navarra.

Pluja d’ocasions

El Barça s’ha avançat ràpidament gràcies a un gol de Javi Rodríguez de falta. Encara no s’havia complert el minut dos de partit i les coses pintaven bé per als de Carmona, els quals es veien molt còmodes sobre la pista. Així ho han demostrat les ocasions que han tingut. Una de les més clares, una passi de la mort del capità per a Rafa Muñoz que ha desviat el porter Jesús.

fcb_carnicer_igor.jpgIgor ha estat un altre dels protagonistes de les més clares i bones ocasions de gol. Primer ha cedit una boníssima assistència per a PC que no ha pogut aprofitar el tanca brasiler. Després, el mateix Igor ha finalitzat una bona jugada individual, però l’ha desviat el porter. Fins que ha arribat el gol. En el minut 7, Igor ha engaltat una sacada de banda de Dani Fernández i ha sumat, així, el segon gol.

Patiment abans del descans

Les ocasions no han cessat per als blaugranes, que podrien haver obtingut una renda molt més àmplia. Justo Cáceres n'ha tingut una de boníssima quan ha guanyat l’esquena del porter. Juan Carlos López, Dani Fernández i Javi han pogut marcar. Però ha estat el Carnicer, que havia tingut comptades ocasions, qui ha marcat abans del descans. Juanpe ha sorprès Paco Sedano en una contra després d’una caiguda de Dani dins l’àrea molt protestada pel públic.

I encara hi ha hagut un ensurt més abans del descans. El Barça Senseit s’ha col•locat amb sis faltes i els madrilenys han pogut empatar amb el doble penal, però Paco Sedano ha desviat el xut.

Lesió de Rafa i gol

fcbsenseit-carnicer1.jpgEls primers minuts del segon temps han estat l’únic moment en què el Carnicer hauria pogut donar la volta al partit. Luís Valente ha aconseguit l’empat als dos minuts de la represa. A partir d’aquest moment, el partit s’ha trencat. Més encara quan Rafa Muñoz ha hagut de deixar el terreny de joc per un esquinç al turmell dret.

Podria haver passat qualsevol cosa. Però ha passat la millor. Juan Carlos López ha tornat a avançar el seu equip un minut després de la lesió del pivot blaugrana, i a partir d’aleshores el Barça ja no ha tingut rival.

Hat-trick de Dani Fernández

fcb-carnicer23.jpgUn recital de gols és el que s’ha viscut al Palau. Si a la primera part els blaugranes han errat clares ocasions de gol, en aquest segon temps ha entrat tot. PC ha fet el quart i, un minut després, Dani Fernández ha demostrat per què és un dels millors llançadors de doble penal. 5 a 2 quan només faltaven vuit minuts per al final.

El Carnicer volia almenys l’empat, i ha tret de seguida el porter-jugador. Però l’aposta no els ha sortit bé. En una de les primeres pèrdues de pilota, Dani Fernández ha fet el sisè amb un xut des de camp propi a porteria buida. Això mateix s’ha repetit dos minuts després, però el llançador, aquest cop Igor, ha picat la pilota a la mitja volta i sense mirar ni tan sols la porteria. I Dani, amb un altre xut de doble penal, he fet el primer hat-trick de la temporada.

Debut de Sepe

El recital blaugrana, però, l’ha tancat el capità, Javi Rodríguez. Mentre els seus companys celebraven el novè, a la banda esperava l’ala del juvenil, Sergio Sierra, conegut com "Sepe", que ha debutat amb el primer equip a la Divisió d’honor. Abans del xiulet final, Jaison ha maquillat tímidament el resultat.

FC BARCELONA SENSEIT, 9
CARNICER TORREJÓN, 3

FC Barcelona Senseit: Paco Sedano, PC, Fran, Javi Rodríguez i Rafa Muñoz –cinc inicial-, Igor, Justo Cáceres, J. C. López, Dani Fernández i Sepe

Carnicer Torrejón: Jesús, Juanpe, Jaison, Juanra i Minhoca –cinc inicial-, Párraga, Jesús García, Luis Valente i Cuco

Gols: 1-0, Javi Rodríguez (2’); 2-0, Igor (7’); 2-1, Juanpe (18’); 2-2, Luís Valente (22’); 3-2, J. C. López (28’); 4-2, PC (30'); 5-2, Dani Fernández (32'); 6-2, Dani Fernández (34'); 7-2, Igor (36'); 8-2, Dani Fernández (37'); 9-2, Javi Rodríguez (38'); 9-3, Jaison (39')

Àrbitres: Beteta Dolz i López García