09.10.2007 22:51

Empat valuós (3-3)

El Barça Senseit ha empatat a la difícil pista del Benicarló a tres gols. Un punt per als Marc Carmona, que són tercers a la taula per darrere del Móstoles 2008 i el Pozo Murcia.

Bon resultat el que ha obtingut el Barça Senseit a la pista del Benicarló Onda Urbana, un dels conjunts més potents de la Lliga. Amb l’empat a tres, els blaugranes sumen un punt, i continuen a la part alta de la taula. Són tercers amb 11 punts. Ha estat un empat també valuós tenint en compte que no ha pogut jugar Fernandao. El pivot brasiler s’ha ressentit del bessó en una de les primeres accions del partit i, per precaució, el cos tècnic ha decidit reservar-lo. Aquest dimecres se li faran proves.

El Barça inaugura el marcador

Joc de defenses. Així ha començat la primera part del partit. Benicarló i Barça, dos dels equips més en forma del moment, han iniciat el partit molt conservadors, buscant mantenir la porteria a zero i amb no gaires ocasions de gol.

Al minut vuit, ha arribat el primer gol del partit. Ha estat el conjunt blaugrana qui ha inaugurat el marcador, gràcies a una gran volea de Juan Carlos López. Dos minuts més tard, però, Valença ha empatat amb un potent xut des de fora de l’àrea. Novament el Barça Senseit s’ha posat per davant en el lluminós amb el gol de PC.

Empat abans del descans

Quan els de Carmona ja tenien pràcticament assegurat marxar al descans amb avantatge al marcador, el Benicarló ha sorprès amb el gol de l’empat. En l’última possessió de pilota dels locals, el porter Leandro ha pujat fins a mitja pista i ha enviat un potent xut que ha desviat Cristian. El refús del porter blaugrana, però, l’ha aprofitat Isco per fer el segon quan només faltaven cinc segons per a la mitja part.

Igor s’estrena

A la represa, el Benicarló ha arribat amb perillositat a la porteria defensada per Cristian, que ha salvat molt bé aquestes ocasions. Tot i això, ha estat el Barça Senseit qui ha tornat a agafar avantatge amb un gol d’Igor, que s’ha estrenat amb la samarreta blaugrana en partit oficial.

Però les faltes han tornat a posar l’empat al lluminós. El Barça ha comès la sisena falta, i Tete no ha desaprofitat el doble penal. Empat a tres, doncs, en el minut 31. Ha estat el resultat final, però podria haver estat desfavorable als blaugranes. Quan només faltaven dotze segons per al final, novament una pujada del porter local ha generat una perillosa ocasió de Tete. El seu xut des de l’extrem esquerre, però, l’ha desviat molt bé Cristian.

BENICARLÓ,
FC BARCELONA SENSEIT,

Benicarló: Leandro, Isco, A. Vadillo, Valença i Parrel –cinc inicial-, David, Tete, Deives

FC Barcelona Senseit: Cristian, PC, J. Cáceres, Javi Rodríguez i Fernandao –cinc inicial-, J. C. López, Fran, Dani Fernández, Rafa Muñoz, Igor

Gols: 0-1, J. C. López (8’); 1-1, Valença (10’); 1-2, PC (11’); 2-3, Igor (28’); 3-3, Tete (31')

Àrbitres: Rodríguez García y Rabadán Sáinz