Futbol sala

06.10.2007 20:12

Tres punts de coratge (5-3)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha aconseguit una treballada victòria enfront del DKV Seguros Saragossa. Fins al minut 25 els blaugranes no s’han posat per davant al marcador, i han guanyat gràcies al coratge i el cor.

És la tercera victòria consecutiva i són segons a la taula, per darrere del Pozo Murcia. Tot i això, les sensacions del cos tècnic no són del tot bones. L’equip ha mostrat ganes i ambició, però ha patit massa per guanyar el partit contra el DKV Seguros Saragossa, quinzè a la taula amb només un punt.

Pluja d’ocasions

Segons ha confirmat Marc Carmona després del partit, el Barça Senseit ha xutat 36 vegades a porteria. Però els blaugranes no han estat els únics que han tingut ocasions de gol.

Els de Ricardo Menezes també haurien pogut sumar molts més gols. De fet, han estat ells els que han inaugurat el marcador. En el minut dos, Paco Sedano ha refusat una pilota picada des del còrner, que ha quedat morta dins l'àrea petita, des d’on Eka ha fet el 0 a 1. La possessió de la pilota ha estat per al Barça aquests primers minuts, com també les ocasions més clares. I, per fi, ha arribat l'empat al minut 13 en una gran jugada d'equip en què Fernandao ha cedit per a PC, que ha afusellat la porteria defensada per Abel.

Empat abans del descans

archivar_09.JPGLes ocasions dels aragonesos no han estat tantes com les del Barça, però sí molt perilloses. Dos minuts després, Eka ha fet el segon amb una vaselina que ha superat l'alçada del porter Paco Sedano. Però el Barça no ha abaixat els braços. Quan faltava un minut per al descans, el porter Abel ha refusat un xut que ha aprofitat de primeres Fernandao per fer l'empat a dos.

Intensitat i nervis finals

A la represa, la tònica ha estat la mateixa, amb bones i clares ocasions per a tots dos equips. Fins que ha arribat el tercer dels blaugranes. Als cinc minuts de la segona part, el Barça Senseit s'ha posat per primera vegada per davant al marcador. Ha estat gràcies a Rafa Muñoz, que tot just acabava de trepitjar el parquet en aquest partit.

La intensitat del matx no ha disminuït ni un instant. Quan faltaven cinc minuts per al final, els de Ricardo Menezes han posat l'ai al cor quan Lucio ha empatat el matx a tres. Però les ganes i el coratge dels blaugranes els han dut a la victòria aquests últims instants del partit. Dani Fernández ha estat l'encarregat de retornar l'alegria al Palau amb el quart gol. I Juan Carlos López ha rubricat l'exhibició amb el cinquè i definitiu gol. Tot i això, els de Ricardo Menezes encara han tingut alguna bona ocasió amb el porter-jugador, que ha estat a punt fer una sorpresa negativa. Al final, però, s’han aconseguit tres punts molt valuosos.

FC BARCELONA SENSEIT,
DKV SEGUROS SARAGOSSA,

FC Barcelona Senseit: Paco Sedano, PC, Justo Cáceres, Javi Rodríguez i Fernandao -cinc inicial-, Igor, Dani Fernández, J. C. López i Rafa Muñoz

DKV Seguros Saragossa: Abel, Lucio, Kel, Raúl Izquierdo i Eka -cinc inicial-, Vanderlei, Tejel, Carlos Anós, Marcos Latorre i Silva

Gols: 0-1, Eka (2'); 1-1, PC (13'); 1-2, Eka (15'); 2-2, Fernandao (18'); 3-2, Rafa Muñoz (25'); 3-3, Lucio (35'); 4-3, Dani Fernández (38'); 5-3, J. C. López (38')

Àrbitres: Gutiérrez Lumbreras i Lope Díaz